Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Підприємства АПК

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. СУТНІСТЬ ІННОВАЦІЙНОГО ПРОЦЕСУ

1.1. Інновації як засіб підвищення конкурентоспроможності організації

1.2. Складові етапи процесу впровадження нововведень у виробництво

1.3. Методика дослідження

РОЗДІЛ 2. ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙ (НОВОВВЕДЕНЬ) У ВИРОБНИЧИЙ ПРОЦЕС ПІДПРИЄМСТВА

2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства

2.2. Аналіз виробничо-господарської діяльності господарства

2.3. Аналіз витрат на впровадження нововведень у виробництво та їх ефективність

РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМ ПРОЦЕСОМ НА ВИРОБНИЦТВІ

3.1. Можливості використання внутрішнього потенціалу у інноваційній діяльності

3.2. Використання дорадчих служб та їх роль у впровадженні інновацій в агропромислове виробництво

Висновки

Список використаних джерел

Додатки

Тема 25

Удосконалення системи управління якістю аграрного (промислового) підприємства

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ

1.1. Характеристика системи якості

1.2. Роль стандартизації та сертифікації в управлінні якістю продукції

1.3. Методика дослідження

РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ РІВНЯ ЯКОСТІ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА

2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства

2.2. Дослідження результатів діяльності підприємства

2.3. Аналіз рівня якості основних видів продукції та його впливу на результати виробництва

РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ

3.1. Напрямки підвищення рівня якості продукції на підприємстві

Висновки

Список використаних джерел

Тема 26

Управління витратами а аграрному (агропромисловому) підприємстві та обґрунтування їх раціонального рівня

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ВИТРАТИ ЯК ОБ’ЄКТ ВИРОБНИЧОГО МЕНЕДЖМЕНТУ

1.1. Сутність виробничих витрат. Їх значення і структура

1.2. Управління витратами як складова виробничого менеджменту

1.3. Методика дослідження

РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ РІВНЯ ВИТРАТ НА ПІДПРИЄМСТВІ

2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства

2.2. Аналіз виробничо-господарської діяльності підприємства

2.3. Аналіз рівня та структури виробничих витрат про видам продукції підприємства

РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧИМИ ВИТРАТАМИ НА ПІДПРИЄМСТВІ

3.1. Резерви зменшення виробничих витрат

3.2. Шляхи удосконалення управління виробничими витратами

Висновки

Список використаних джерел

Додатки

 

Тема 27


Читайте також:

  1. III етап. Аналіз факторів, що визначають цінову політику підприємства.
  2. IV група- показники надійності підприємства
  3. IV. Оцінка привабливості стратегічних зон господарювання підприємства на ринку.
  4. IІI розділ. Аналіз стану маркетингового середовища підприємства
  5. L2.T4/1.Переміщення твердих речовин по території хімічного підприємства.
  6. V розділ. Товарна політика підприємства
  7. WEB - сайт підприємства в Інтернет
  8. А) Капітал підприємства, його кругообіг та обіг.
  9. Абсолютні та відності показники результатів діяльності підприємства.
  10. Автопідприємства вантажних автомобілів
  11. Адміністративно-правовий статус торговельного підприємства
  12. Активами торговельного підприємства




Переглядів: 396

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Організація управління виробничою інфраструктурою підприємства | Підвищення рівня конкурентоспроможності продукції як основна ціль виробничого менеджменту

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.