Комплектація кухонних машин змінними механізмами
Рис. 2.2. Привод УКМ-1
На підприємствах громадського харчування застосовується розмелювальні машини та механізми, які розрізняються за устроєм робочих органів: з конусними робочими органами (МС 12 - 15 і МИП - II - 1), дискові ( МИК - 60 і МКК - 120) і вальцеві (МС 12 - 40 і МДП - II - 1).
2. Будова, правила експлуатації та техніки безпеки розмелювальних машин та механізмів .
Рис. 6.1. - Машина МИК - 60 для розмелювання кави : 1 – опора; 2 – основа; 3 – амортизатори; 4 – корпус; 5 – електродвигун; 6 – робоча камера; 7 – диск; 8 – магнітний пускач; 9 – фланець; 10 – кришка; 11 – ручка; 12 – планка; 13 – магніт; 14 – бункер завантаження; 15 – відкидна кришка; 16 – магнітний пускач; 17- кільце; 18-електровібратор; 19 панель керування; 20 – втулка; 21- кнопка пуску; 22- демпферна пружина; 23-труба.
Будова змінного механізму з конусними робочими органами представлено на рисунку 6.2.
Читайте також:
VІІІ. Проблеми та перспективи розвитку машинобудування. Аеродинамічні властивості колісної машини Аналогові обчислювальні електронні машини. БАГАТОКОВШОВІ ЕКСКАВАТОРИ. ВИЙМАЛЬНО-ТРАНСПОРТУЮЧІ МАШИНИ. КОМПЛЕКСИ МАШИН БЕЗПЕРЕРВНОЇ ДІЇ Безпека праці під час експлуатації електронно-обчислювальних машин Боротьба ОУН—УПА з радянською репресивною машиною Будова й основні елементи машини Будова машин постійного струму Вибір будівельних машин, механізмів і технологічного транспорту для комплексної механізації монтажних робіт Вибір напівфабрикату або заготовки у машинобудівному виробництві ВИЙМАЛЬНО-ТРАНСПОРТУЮЧІ МАШИНИ Вимоги безпеки при експлуатації машин та механізмів.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: