Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Технічні характеристики м’ясорубок

Таблиця 8.2.

 


 

М'ясорозпушувачі на підприємствах харчування використовуються для розрихлення порційних шматків м'яса. М’ясорозпушувачі приводять до дії індивідуальним електродвигуном чи УКМ. На підприємствах харчування використовують м’ясорозпушувачі МРМ -15, МС 19-1400 та МРП - II - 1.

 

 

 

Рис. 8.10. М'ясорозпушувач МРМ-15: а) розріз; б) загальний вигляд

1- корпус; 2 – ножові блоки; 3- гребінки; 4- кришка; 5 – каретка; 6- зубчасті напівмуфти; 7 - зубчасті циліндричні колеса; 8 – клинопасова передача; 9- черв’ячна передача; 10 – електродвигун.

Пилка для розпилювання мяса фірми FAMA (Італія)

Пилка використовується для нарізання крупних кусків мяса з кісткою в тому числі замороженого, а також напівфабрикатів з риби. Корпус пилки виконано з нержавіючої сталі з анодованим покриттям. Дана модель розроблена з урахуванням міжнародних стандартів з техніки безпеки, комплектуються механізмом для подавання продукту в зону різання. Полотно виконує рівний зріз без подрібнення кістки.

 

Продуктивність м’ясорубок визначається за формулою:

 

(8.1)

де F0- сумарна площа отворів в першій ножовій решітці, м2;

 

(8.2)

де d0 – діаметр одного отвору, м;

z0 – кількість отворів ножової решітки, шт.;

υ0 – швидкість руху продукту через отвори ножової решітки,

м2/с.

 


Читайте також:

  1. V. Поняття та ознаки (характеристики) злочинності
  2. Акустичні характеристики порід
  3. Будова, принцип роботи та характеристики МДН – транзисторів
  4. Будова, принцип роботи та характеристики тиристорів
  5. Будова, характеристики і параметри біполярного транзистора
  6. Варіаційні ряди та їх характеристики
  7. Векторні характеристикимеханічного руху– переміщення, шлях, швидкіст та прискорення
  8. Вибухові речовини поділяють на ініціюючі (первинні), бризантні (вторинні) та піротехнічні.
  9. Вивчення загальної характеристики господарства, окремих галузей господарства та міжгалузевих комплексів.
  10. Види мереж. Основні характеристики мереж.
  11. Види та характеристики зношування
  12. Види та характеристики інструментів власності.




Переглядів: 1134

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Машини для переробки м'яса та риби | Машина для нарізання хліба.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.