Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Суттєвість процесів дозування та формування продуктів.

План лекції

Лекція 10. Дозувально-формувальне устаткування

1. Суттєвість процесів дозування та формування продуктів.

2. Класифікація дозувально - формувального устаткування.

3. Тісторозкатувальні та котлетоформувальні машини.

4. Машини для виготовлення вареників та пельменів.

Література:[1, 2 ,5, 6, 8, 19]

 

 

 
 

 


  1. Класифікація дозувально - формувального устаткування

 
 

 


  1. Тісторозкачувальні та котлетоформувальні машини.

 

Тісторозкачувальні машини МНРТ - 130/600, МТР - 0,55/380 - 4 та типу МРТ - 60М мають робочі органи у вигляді двох стальних валиків, які розкачують тісто пластами або стрічками товщиною від 1 до 50 мм, з якіх виготовляють різні кондитерські вироби, а також лапшу домашню, пельмені, вареники тощо.

 

Рис.10.1. Тісторозкатувальна машина МРТ-60М:1-електродвигун; 2- тяга; 3-гвинт; 4-маховик; 5- стійка; 6- гвинт; 7- натяжний вал; 8 – ланцюг; 9 – стійка; 10- лоток завантаження; 11- запобіжна решітка; 12 – храповий механізм; 13 – валки; 14- кронштейн; 15- з’ємний бункер; 16- стійка; 17- протвінь; 18- привідний валик; 19- транспортер; 20- рама; 21- повітрезабірник; 22- стрічка; 23- редуктор; 24- ланцюгова передача; 25- ричав; 26- кулачкова муфта; 27- декоративний щит.

Котлетоформувальні машини призначені для формування та паніровки з однієї сторони виробів із м’ясного, рибного, картопляного фаршу, а також битків з манки круглої форми. Це машини безперервної дії.

Основні елементи: електродвигун, черв’ячний редуктор, кришка з завантажувальним бункером, шнек, формувальний стіл, бункер для сухарів, приймальний лоток, вертикальний вал.

На підприємствах харчування використовують: АФК - 1, АК2М - 40, МФК - 2240.

 


Читайте також:

  1. L2.T4/1.3. Засоби дозування сипучих матеріалів.
  2. Автоматизація виробничих процесів
  3. АДАПТОВАНА ДО РИНКУ СИСТЕМА ФОРМУВАННЯ (НАБОРУ) ОКРЕМИХ КАТЕГОРІЙ ПЕРСОНАЛУ. ВІДБІР ТА НАЙМАННЯ НА РОБОТУ ПРАЦІВНИКІВ ФІРМИ
  4. Алгоритм формування комплексу маркетингових комунікацій
  5. Алгоритм формування потенціалу Ф2
  6. Алгоритм формування статутного фонду банку
  7. Альтернативні джерела формування підприємницького капіталу
  8. Аналіз ефективності формування та використання банківських ресурсів
  9. АНАЛІЗ ОБОРОТНИХ АКТИВІВ ЗА ДЖЕРЕЛАМИ ЇХ ФОРМУВАННЯ
  10. Аналіз процесу формування маркетингових комунікацій
  11. Аналіз руху та ефективності формування грошових потоків
  12. Аналіз стратегічних альтернатив та визначення оптимальної стратегії формування фінансових ресурсів




Переглядів: 1503

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Технічні характеристики збивальних машин серії В | Лекція 11. Пресуючи обладнання

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.013 сек.