Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Лекція 11. Пресуючи обладнання

Рис.10.4. Пельменний автомат JGL-240

Рис.10.3. Пельменний автомат JGL-120-5B

Рис.10.2. Автоматична універсальна панірувальна машина EconoCrumb.

Машина працює з любим видом панірувальної сировини, забезпечуючи повторне використання панірувальної суміші.

4. Машини для виготовлення вареників та пельменів.

Для виготовлення пельменів та вареників, а також пряників з різними начинками (картоплею, м’ясом, капустою, фруктово-ягідними фаршами) використовують варенично-пельменні машини та пельменні автомати (рис.10.3, рис.10.4).

 

 

 

Продуктивність тісторозкатувальної машини визначається за формулою:

(10.1)

де Fo – площа щілини між розкатувальними валками, м2;

υо- швидкість руху стрічки тіста; м2/с;

ρ – щільність тіста, кг/м3;

φ- коефіцієнт завантаження щілини (0,6…0,8)

 

Продуктивність котлетоформувальної машини визначається за формулою:

(10.2)

де n- число обертів формувального столу, хв.-1;

z- кількість виробів вироблених за один оберт столу, шт.

 

 

1. Класифікація дозувально-формувального устаткування.

2. Будова та принципи дії тісторозкатувальних машин.

3. Будова, принцип дії котлетоформувальної машини.

4. Класифікація та будова машин для виготовлення вареників та пельменів.

 


Читайте також:

  1. D) оснащення виробництва обладнанням, пристроями, інструментом, засобами контролю.
  2. Абонентське обладнання для відеоконференц-зв'язку
  3. Алгоритм розрахунку та підбору технологічного обладнання
  4. Аналіз використання обладнання.
  5. Аналіз службового призначення деталей та конструктивних елементів обладнання харчових виробництві, визначення технічних вимог і норм точності при їх виготовленні
  6. Апаратура, обладнання та матеріали
  7. Апаратура, обладнання та матеріали
  8. Безпечність технологічного обладнання
  9. Вибір вентиляційного обладнання
  10. Вибір електрообладнання на напругу до 1кВ.
  11. Вид заняття: лекція
  12. Вид заняття: лекція




Переглядів: 759

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Суттєвість процесів дозування та формування продуктів. | Суть процессу та обґрунтування вимог до конструкції сіковидавлювачів.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.