Хімічне консервування кормів
Умови зберігання сінажної маси
Снижує до мінімуму втрати поживних
речовин в нормі при заготівлі,
зберіганні, згодовуванні.
  Хімічне консерванти поділяють на
        
При використанні хім. консервантів необхідно суворо дотримуватися техніки безпеки:
7.Використана література
7.1 Література для підготовки і проведення занять.
Л-1 Єрмакова Л.М. Кормо виробництво – К.: 2008
Л-2 Зінченко О.І. Кормо виробництво. – К.: Вища школа, 1994
Л-3 Сарнацький П.Л. та ін Зелений конвеєр – К : Урожай, 1988
Л-4 Проскура І.П. Інтенсифікація польового кормо виробництва – К :
Урожай, 1985
7.2 Література для написання і складання авторської роботи.
1. Інноваційні технології навчання у вищих навчальних закладах І-ІІ рівнів акредитації ( Навчально - методичний збірник, 2008)
2. Організація навчально - виховного процесу ( Досвід роботи вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації). Вищих № 6,7, 2006
Читайте також: - Біохімічне дослідження жовчі.
- Біохімічне обґрунтування принципів спортивного тренування
- Ветеринарно-санітарний контроль кормів і води
- Класифікація комбікормів.
- Класифікація методів консервування харчових продуктів
- Облік кормів у сільськогосподарських підприємств тваринництва
- Перелік показників при сертифікації кормів
- ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ ДЕЯКИХ ВИДІВ КОРМІВ У СЕРЕДНЬОМУ
- Причини псування харчових продуктів і принципи консервування
- Профілактика захворювань, спричинених фізичним станом кормів і наявність в них механічних домішок, токсичних сполук та отруйних рослин
- Типові бухгалтерські проведення з обліку кормів
- Фізико-хімічне очищення газових викидів
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|