Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Хімічне консервування кормів

Умови зберігання сінажної маси

       
   
 

 

 


 

 

 
 


Снижує до мінімуму втрати поживних

речовин в нормі при заготівлі,

зберіганні, згодовуванні.

 

 

Хімічне консерванти поділяють на

 

 

 

При використанні хім. консервантів необхідно суворо дотримуватися техніки безпеки:

 
 

 

 


 

7.Використана література

 

7.1 Література для підготовки і проведення занять.

 

Л-1 Єрмакова Л.М. Кормо виробництво – К.: 2008

Л-2 Зінченко О.І. Кормо виробництво. – К.: Вища школа, 1994

Л-3 Сарнацький П.Л. та ін Зелений конвеєр – К : Урожай, 1988

Л-4 Проскура І.П. Інтенсифікація польового кормо виробництва – К :

Урожай, 1985

7.2 Література для написання і складання авторської роботи.

1. Інноваційні технології навчання у вищих навчальних закладах І-ІІ рівнів акредитації ( Навчально - методичний збірник, 2008)

2. Організація навчально - виховного процесу ( Досвід роботи вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації). Вищих № 6,7, 2006


Читайте також:

  1. Біохімічне дослідження жовчі.
  2. Біохімічне обґрунтування принципів спортивного тренування
  3. Ветеринарно-санітарний контроль кормів і води
  4. Класифікація комбікормів.
  5. Класифікація методів консервування харчових продуктів
  6. Облік кормів у сільськогосподарських підприємств тваринництва
  7. Перелік показників при сертифікації кормів
  8. ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ ДЕЯКИХ ВИДІВ КОРМІВ У СЕРЕДНЬОМУ
  9. Причини псування харчових продуктів і принципи консервування
  10. Профілактика захворювань, спричинених фізичним станом кормів і наявність в них механічних домішок, токсичних сполук та отруйних рослин
  11. Типові бухгалтерські проведення з обліку кормів
  12. Фізико-хімічне очищення газових викидів




Переглядів: 1080

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Технологія заготівлі сінажу | Лекція №1

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.015 сек.