Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Обойні помели пшениці та жита

СТРУКТУРА І ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ ПОМЕЛУ ЗЕРНА

Обойні помели пшениці і жита відносять до простих помелів. Існують чотири однакових за побудовою обойних помели: пшеничний, житній, житньо-пшеничний (60 % жита і 40 % пшениці) та пшенично-житній (70 % пшениці та 30 % жита). Принципові схеми простих помелів наведено на рис. 4.1 [5].

 

Рис. 4.1. Принципова схема простих помелів:

а – простий помел з послідовним подрібненням; б – простий помел з послідовно-паралельним подрібненням.

 

Схема простого помелу з послідовним подрібненням наведена на рис. 4.2.

Рис. 4.2. Схема обойного помелу пшениці і жита з використанням бичевих машин [1, 3, 5]

 

Рис. 4.3. Схема технологічного процесу обойного помелу з відбором до 10 % сортового борошна [5]

Обдирний 87 %-ий помел жита

 

Рис. 4.4. Схема технологічного процесу односортного 87 % помелу жита


Читайте також:

  1. Обойні помели пшениці та жита
  2. Озимої пшениці
  3. Особливості помелу зерна пшениці на комплектному високопродуктивному обладнанні
  4. Помели пшениці без збагачення проміжних продуктів
  5. Помели пшениці в борошно для макаронних виробів
  6. Помели пшениці в борошно для макаронних виробів
  7. Сортові помели жита
  8. Сортові помели пшениці на обладнанні нового покоління
  9. Хлібопекарські помели пшениці з розвиненою схемою технологічного процесу
  10. Хлібопекарські помели пшениці за скороченою схемою технологічного процесу




Переглядів: 889

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВИДИ ПОМЕЛІВ | 

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.