Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Продуктивні якості птиці порід корніш і плімутрок

Показники Корніш Плімутрок
Жива маса, кг: півнів 4,2-4,6 3,2-3,7
курей 3,2-3,5 2,7-3,0
Несучість, шт. 100-120 165-180
Вивід курчат, % 65-70 80-85

 

Кобб-500 (Соbb-500)

Походження. Селекції фірми Кобб (Соbb), США.

Показники продуктивності:

Батьківське стадо — вирощування ремонтного молодняку: жива маса у 24 тижні: курочок — 2,8 кг, півників — 3,4 кг;

- доросле стадо:

Показники Вік, тижнів
Вік досягнення 50% яйцекладки, тижнів 23-24 23-24
Несучість на початкову несучку, шт.
Кількість інкубаційних яєць на початкову несучку, шт.
Вивід курчат, %
Пік яйцекладки, %
Кількість курчат на початкову несучку, голів
Витрати корму на 100 курчат, кг 40,5 41,0
Збереженість за період, % 90-92 90-92
Жива маса курей при вибракуванні, кг 3,76 3,81

Вирощування бройлерів: жива маса в 42-тижневому віці — 2582 г; се­редньодобовий приріст 61,5 г; конверсія корму 1,72 кг/кг; забійний вихід -72,9 %.

Назва господарств, де розводиться птиця:

ППР-2: 1. ТОВ "Рубі Роз Агрікол К° ЛТД", вул. Садова, 9, с. Морозівка, Баришівський р-н, Київська обл., 07526, тел. (04476) 51878, (044)5592481, 4514838.

2. ЗАТ "Птахокомбінат Дніпровський", с. Першотравневе, вул. Калініна, 15, Нікопольський р-н, Дніпропетровська обл., 53221, тел.
(05662)34301, 32902, ф.32006.

3. ЗАТ "Комплекс Агромарс", с. Гаврилівка, Вишгородський р-н, Київська обл., 85783, тел. (04496) 34368, 34288, 34333, 34269. (Цен­тральний офіс: вул. Пожарського, 3, м. Київ, 02094, тел. (044) 5734639,
5734640).

4. ЗАТ "Діанівська птахофабрика", вул. Миру, 1а, с. Кіровське, Волноваський р-н, Донецька обл., 85783, тел. (06214) 96424, 96423.

Росс-308 (Ross-308)

Походження. Селекції фірми Роcc (Ross), Великобританія.

Показники продуктивності:

батьківське стадо — доросле стадо: несучість за 60 тижнів на початкову несучку — 164-169 шт.; інкубаційних яєць на початкову не­сучку — 154,4-162,7 шт.; вивід курчат — 82,3-87,2%; кількість добових курчат на початкову несучку — 123,9-141,6 голів;

вирощування бройлерів:жива маса в 42 дні — 2474 г; конверсія корму — 1,72 кг/кг; збереженість — 95,8%; середньодобовий приріст - 57,9 г; забійний вихід — 71,3%.

Назва господарств, де розводиться птиця:

ППР-2: 1. ТОВ "Сільськогосподарська фірма "Агроукрптаха", вул. Червоноармійська, 69, м. Луганськ, 91055, тел. (0642) 420960, 596422, 524340.

2. ЗАТ "Комплекс Агромарс", с. Гаврилівка, Вишгородський р-н, Київська обл., 85783, тел. (04496) 34368, 34288, 34333, 34269. (Цен­тральний офіс: вул. Пожарського, 3, м. Київ, 02094, тел. (044) 5734639,
5734640).

3. ТОВ "Темп", вул. Миру, 3, смт. Володарка, Володарський р-н, Київська обл., 09300, (04469) 52140, 51576.

4. Дочірнє підприємство "Птахофабрика "Шахтарська Нова", вул. Першотравнева, 6, с. Садове, Шахтарський р-н, Донецька обл., 86251, тел., факс (06255) 96165.

Старбро (StагЬго)

Походження.Селекції фірми Хаббард Іза (НаЬЬагсі Іза), Канада.

Показники продуктивності:

батьківське стадо — вирощування ремонтного молодняку: жива маса у 18 тижнів: самки - 1840-1890 г, самці - 2560-2590 г;

-доросле стадо:несучість за 65 тижнів на початкову несучку -182 шт.; кількість інкубаційних яєць від несучки — 172 шт.; вихід кур­чат від несучки - 148 гол.; вивід курчат - 86%.

Назва господарства, де розводиться птиця:

ППР-2: Фермерське господарство "Орос", вул. Вапорова, 10, с. Іза, Хустський р-н, Закарпатська обл., тел. (03142) 56660.

Гібро ПН (Нуbrо РН)

Походження.Селекції фірми Гібро, (НуЬrо), Нідерланди.

Показники продуктивності:

батьківське стадо:несучість за 65 тижнів на початкову несучку - 182,7 шт.; несучість за 65 тижнів на середню несучку — 190,8 шт.; інкубаційних яєць на початкову несучку — 171,2 шт.; вивід курчат -80,9%; кількість добових курчат на початкову несучку - 138,5 голів; інкубаційних яєць на початкову несучку — 171,2 шт.; жива маса курей у віці 65 тижнів — 3675 г, півнів — 4970 г;

вирощування бройлерів:жива маса у 42-денному віці - 2478 г; середньодобовий приріст - 58 г; конверсія корму - 1,78 кг/кг; забій­ний вихід — 70,4%.

Назва господарства, де розводиться птиця:

ППР-2: СТОВ "Балаклійське підприємство по птахівництву", вул. Червоноармійська, 19, м. Балаклія, Харківська обл., 64205, тел. (05749) 22028 (факс), 22544, 22461.

Хаббард м'ясний (Hubbard meat)

Походження. Селекції фірми Хаббард, Франція.

Показники продуктивності:

батьківське стадо — вирощування ремонтного молодняку: се­редня жива маса у віці 35 днів — 1533 г, 45 днів — 1955 г; збереженість за 24 тижні — 94-96%; конверсія корму у віці 35 днів — 1,76 кг/кг, 45 днів — 1,90 кг/кг;

- доросле стадо:несучість за 64 тижні життя — 175 шт.; вихід інку­баційних яєць — 162 шт.; кількість курчат на несучку — 138 голів; вік 50 % продуктивності — 24-25 тижні;

вирощування бройлерів: жива маса в 42 дні — 2242 г; середньо­добовий приріст — 52,3 г; конверсія корму — 1,82 кг/кг.

Назва господарства, де розводиться птиця:

ППР-2; ЗАТ "Ландгут Бройлер" вул. Степова, 2, с. Розівка, Шах­тарський р-н, Донецька обл., 86221, тел. (06233) 22277, факс 22277.

Конкурент-3 (Конкурент-3)

Походження. Селекції ППЗ " Конкурсний", Росія. Показники продуктивності:

батьківське стадо — вирощування ремонтного молодняку: збереженість - 97-98%; жива маса курей у віці 20 тижнів - 2,0 кг;

- доросле стадо: несучість за 60 тижнів життя — 164-166 шт.; вихід інкубаційних яєць — 92%; вивід курчат — 82-83%; збереженість дорослої птиці - 95%;

вирощування бройлерів:вивід молодняку — 82-84%; збереженість — 97-98%; жива маса в 7 тижневому віці - 2500-2550 г; конверсія корму -1,9 кг/кг.

Назва господарства, де розводиться птиця:

ППР-2: ЗАТ "Білоцерківське птахопідприємство", вул. Перемоги, ЗО, с.Мала Вільшанка, Білоцерківський р-н, Київська обл., 09175, тел. (04463) 65022, факс 61562 (м. Біла Церква, Сквирське шосе, 278).

 


Читайте також:

  1. Абразивність гірських порід і геостатична температура
  2. Акустичні характеристики порід
  3. Аналіз структури та якості кредитного портфеля
  4. Аналіз якості виробничої інформації
  5. Аналіз якості обігового капіталу
  6. Аналіз якості продукції та робіт
  7. БІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПТИЦІ
  8. Біологічні особливості птиці
  9. Біологічні особливості травлення с.-г. птиці
  10. Біологічні особливості, продуктивність та породи коней
  11. Біостратиграфічні методи визначення віку порід
  12. Будівельна продукція. Кадри, нормування і продуктивність праці




Переглядів: 719

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Показники продуктивності | Народногосподарське значення галузі.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.