Холодних страв і закусок
Режим харчування – трьохразовий
Спеції і прянощі
· імбир
· майоран
· червоний і запашний перець
·
·
·
легкий сніданок
багатий обід
ситна вечеря
Характерною рисою кухні чехів і словаків є широкий асортимент
Ø салати з солодкого перцю, томатів, редису, латука, капусти,
заправлені:
· томатом
· майонезом і томатом
·
·
Ø
.
Помазанки – це
· хрін
· плавлений сир
· редиска
· сир твердий
· баклажани
Читайте також: - Автомати для продажу гарячих страв
- Борошняні страви
- В асортименті других страв
- Визначення загальної кількості страв за асортиментом
- Визначення тактики і методу операційного лікування при кровотечі з варикозно розширених вен стравоходу.
- Висота і тривалість стравлювання.
- До борошняних страв належать
- Другі страви
- Кухня включає в себе значну кількість страв із
- Маса перших страв – 300 г.
- На підприємствах ресторанного господарства з вільним вибором страв оперативне планування починається зі складання плану-меню на один день відповідно до товарообігу.
- На решітках цієї печі готують такі страви, як
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|