Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Холодних страв і закусок

Режим харчування – трьохразовий

Спеції і прянощі


· імбир

· майоран

· червоний і запашний перець

·

·

·


легкий сніданок

багатий обід

ситна вечеря

 

Характерною рисою кухні чехів і словаків є широкий асортимент

Ø салати з солодкого перцю, томатів, редису, латука, капусти,

заправлені:

· томатом

· майонезом і томатом

·

·

Ø



.

Помазанки – це

· хрін

· плавлений сир

· редиска

· сир твердий

· баклажани


 


Читайте також:

  1. Автомати для продажу гарячих страв
  2. Борошняні страви
  3. В асортименті других страв
  4. Визначення загальної кількості страв за асортиментом
  5. Визначення тактики і методу операційного лікування при кровотечі з варикозно розширених вен стравоходу.
  6. Висота і тривалість стравлювання.
  7. До борошняних страв належать
  8. Другі страви
  9. Кухня включає в себе значну кількість страв із
  10. Маса перших страв – 300 г.
  11. На підприємствах ресторанного господарства з вільним вибором страв оперативне планування починається зі складання плану-меню на один день відповідно до товарообігу.
  12. На решітках цієї печі готують такі страви, як




Переглядів: 650

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Кухня включає в себе значну кількість страв із | Супи подають порціями по 250-300г. Готують їх на м’ясо-кісткових бульйонах і овочевих відварах

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.