Туристи із Скандинавських країн
Асортимент страв, меню, режими харчування туристів країн Західної Європи
Особливо полюбляють
бельгійці –
датчани –
чехи –
угорці –
На сніданок рекомендується:
Ø холодне молоко або кефір
Ø подвійну порцію вершкового масла
Ø варення
Ø
Ø
Менюобіду і вечері потрібно складати із звичайних європейський страв, враховуючи, що перші страви повинні бути вагою не більше 300 г.
Треба пропонувати більше страв з риби.
· Не пропонується страви ізсиру ібаранини.
· Фіни не полюбляють ………………………… .
Можна подавати:
Ø
Ø
Ø
Ø
Ø
Із холодних закусок:
Ø ікра з маслом
Ø лососина або сьомга з лимоном
Ø шпроти
Ø сардини
Ø салати із овочів
Ø судак під маринадом та інші
Із перших страв:
Ø бульйони з кулеб’якою, овочами
Ø уха з картоплею
Ø солянка м’ясна
Ø розсольники
Ø локшина з куркою
Із других страв:
Ø судак відварний або смажений
Ø осетрина по-московськи
Ø риба в тісті, запечена в молочному соусі
На гарнір:
Ø варені і смажені овочі
На десерт:
Ø свіжі фрукти і ягоди
Ø компоти із консервованих фруктів
Ø морозиво
Ø
Ø
Ø
Ø
Ø
Читайте також: - I. Соціалістична течія в українському визвольному русі
- I. Україна з найдавніших часів до початку XX ст.
- III. Процедура встановлення категорій об’єктам туристичної інфраструктури
- III. Українські ліберальні партії.
- V. Питання туристично-спортивної діяльності
- VI . Екзаменаційні питання з історії української культури
- VI. Оформлення маршрутної документації на проведення туристичних походів та експедицій
- А. Правобережну Україну.
- А/. Верховна Рада України.
- Автоматизація банківської діяльності в Україні
- Автоматизація туристичних послуг
- Аграрна еволюція українських земель у др. пол. ХVІІ - ХVІІІст.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|