Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






РОЗДІЛ 4. Риба холодильної обробки

Холодильна обробка є одним з найкращих, високоефективних і найбільш поширених способів консервування риби. Вона дає змогу найкраще зберегти споживні властивості риби. Оборобку холодом успішно застосовують для всіх промислових риб. Важливо, що консервуюча дія при холодильній обробці виявляється дуже швидко і консервувати холодом можна одночасно велику кількість риби.

Використання природного холоду для зберігання продуктів, що швидко псуються, зокрема риби, відоме здавна. Однак широке використання холоду з метою консервування риби стало можливим тільки з появою спеціальних машин, які забезпечують одержання штучного холоду.

Основним принципом холодильної обробки риби є організація безперервного ланцюга, коли риба зазнає дії холоду з моменту заготовлення сировини, виготовлення аж до реалізації її (рис. 27).

Консервування риби холодом здійснюється охолоджуванням, заморожуванням і холодильним зберіганням. Використовують також процес підморожування риби, який є проміжним міх охолоджуванням та заморожуванням.

 


Читайте також:

  1. Аварійно-рятувальні підрозділи Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, їх призначення і склад.
  2. Автомобільний комплект для спеціальної обробки військової техніки ДК-4К
  3. Актив і пасив балансу складаються також з певних розділів.
  4. Активи, що реалізуються повільно (А3) – це статті 2-го розділу активу балансу, які включають запаси та інші оборотні активи (рядки 100 до 140 включно, а також рядок 250).
  5. Аналіз бойових дій пожежних підрозділів
  6. Б – розділення гелю на дві фази
  7. БАГАТОСТАНЦІЙНИЙ ДОСТУП І МЕТОДИ РОЗДІЛЕННЯ СИГНАЛІВ ЗЕМНИХ СТАНЦІЙ
  8. Бази даних як засіб зберігання й обробки інформації
  9. Банк даних про випадки порушень статутних правил взаємовідносин у військовому підрозділі
  10. Взаємодія органів слідства з підрозділами, уповноваженими здійснювати оперативно-розшукову діяльність, при розслідуванні злочинів
  11. Взаємодія підрозділів при проведенні виїзних планових та позапланових перевірок
  12. Взаємодія СВА з іншими структурними підрозділами підприємства.




Переглядів: 562

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Ветеринарно-санітарна експертиза прісноводної риби | Суть і способи холодильної обробки риби

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.