Лабораторна робота № 11
Тема: Дослідження спиртового та молочнокислого бродіння
Мета: ознайомитися з мікроорганізмами різних систематичних груп, які приймають участь у спиртовому та молочнокислому бродінні
Матеріали й устаткування: мікроскопи, чисті культури дріжджів, пробірка з бражкою, кисле молоко, розсіл огірків чи капусти, кефірні зерна, молочнокислі закваски, бактеріологічні петлі, предметні скельця, фарби, фільтрувальний папір, концентрована Н2SO4, 1 %-й розчин біхромату калію, суміш спирту з ефіром (1:1), імерсійна олія
Читайте також: - II. Будова доменної печі (ДП) і її робота
- IV. ІНДИВІДУАЛЬНА РОБОТА СТУДЕНТІВ.
- IV. Практична робота.
- VI. Домашня робота.
- VI. Практична робота .
- VI. Практична робота .
- VI. Практична робота.
- VI. Практична робота.
- VI. Практична робота.
- VI. Практична робота.
- VI. Практична робота.
- VI. Практична робота.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|