Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ЗАНЯТТЯ 12.

(2 год.)

Тема: Система забезпечення якості і конкурентоспроможності продукції.

Мета:Засвоїти сутність і поняття якість та конкурентоспроможність продукції. Ознайомитись з стандартизацією та сертифікацією продукції.

В результаті розгляду теоретико - практичних питань студент повинен

вміти:

- розкривати поняття виробничої програми, виробничої потужності;

- оволодіти методикою визначення показників виробничої програми;

- володіти і орієнтуватися в методиці визначення виробничої потужності;

- оцінювати показники виробничої програми в аграрних підприємствах.

План заняття:

1. Поняття якості продукції, показники якості продукції.

2. Рівень конкурентоспроможності продукції, етапи визначення якості продукції.

3. Методи оцінки та управління якістю продукції.

4. Основні способи підвищення якості та конкурентоспроможності продукції.

5. Стандартизація і сертифікація продукції.

6. Державна політика в сфері управління якістю.

7.Методика визначення втрат від зниження якості продукції.

8. Завдання 1.Обчислити річний економічний ефект від виробництва продукції підвищеної якості.

9. Завдання 2:Обчислити річну економію від збільшення прибутку, термін окупності та коефіцієнт економічної ефективності при впровадженні у виробництво продукції вищої якості.

10. Завдання 3:Визначити залікову масу молока та коефіцієнт сортності.

11. Завдання 4: Визначити загальну суму коштів за реалізацію озимої пшениці хлібоприймальному пункту.

Терміни і поняття:

Якість продукції, показники якості, конкурентоспроможність підприємства, конкурентоспроможність продукції, управління якістью.


Читайте також:

  1. II. Основна частина ЗАНЯТТЯ
  2. IV ПІДСУМОК ЗАНЯТТЯ.
  3. VІ. План та організаційна структура заняття
  4. Вид заняття: лекція
  5. Вид заняття: лекція
  6. Вид заняття: лекція
  7. Вид заняття: лекція
  8. Вид заняття: лекція
  9. Вступне заняття
  10. Гігієнічна оцінка заняття з фізичної культури
  11. Друге заняття
  12. ДРУГЕ ЗАНЯТТЯ (LECTIO SECUNDA) Морфологія Дієслово (Verbum) Коротка характеристика граматичної будови латинської мови




Переглядів: 402

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Основні положення. | Основні положення.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.011 сек.