Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ДОДАТОК 16. ХАРАКТЕРИСТИКА КОКТЕЙЛІВ-АПЕРИТИВІВ ТА ПРАВИЛА ЇХ ПОДАВАННЯ

Назва групи Назва напою Посуд для приготування Посуд для подавання Смак і аромат Колір Особливості
Коктейль-аперитив (дообідній) "Manhattan" Шейкер Мартінка, чарка для коктейлів Сухий, з ароматом лимона Золотисто-коричневий Коктейль прикрашають вишнею. Для кращого смаку і аромату після приготування збризнути цедрою лимона
Коктейль-аперитив (дообідній) "Олд-фешен" Тумблер Тумблер Солодко-гіркий Світло-золотий прозорий Коктейль прикрашають вишнею або лимоном, апельсином. Подають з паличкою для перемішування
Коктейль-аперитив (дообідній) "Martini dry" Стакан для змішування Мартінка Свіжий, дуже сухий Прозорий Міцний алкогольний. Прикрасити оливкою або маслиною на шпажці. Щоб смак був більш виражений, необхідно добре охолодити посуд
Коктейль-аперитив (дообідній) "Bronks" Шейкер Мартінка Сухий, солодко-гіркий апельсиновий Каламутно-оранжевий Прикрасити апельсином. Для кращого смаку взяти натуральний апельсиновий сік

Читайте також:

  1. I. Загальна характеристика політичної та правової думки античної Греції.
  2. II. ВИРОБНИЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОФЕСІЇ
  3. II. Морфофункціональна характеристика відділів головного мозку
  4. II.3.3. Общая характеристика
  5. V. Етичні правила психологічних досліджень
  6. VII. Правила техніки безпеки і гігієни праці.
  7. А ви слідуєте цім правилам, коли виступаєте публічно?
  8. Аварії на хімічно-небезпечних об’єктах та характеристика зон хімічного зараження.
  9. Автобіографія. Резюме. Характеристика. Рекомендаційний лист
  10. Автокореляційна характеристика системи
  11. Амплітудно-частотна характеристика, смуга пропускання і загасання
  12. Аналіз розриву», його характеристика




Переглядів: 668

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ДОДАТОК 15. СПОСОБИ ПОДАВАННЯ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ | ДОДАТОК 17. ПРАВИЛА ПОДАВАННЯ СОЛОДКИХ СТРАВ

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.019 сек.