VI. Планування наступних трудових дій. Відбір матеріалів та інструментів.
VII. Правила техніки безпеки та гігієни праці.
VIII. Самостійна робота учнів.
IX. Фізкультхвилинка.
X. Продовження самостійної роботи.
XI. Оцінювання виробів. Виставка "Рибки в акваріумі".
XII. Підсумок уроку.
—Що цікаво було виготовляти на уроці?
—Чи є у вас вдома акваріум?
—Які рибки живуть у ньому?
—Розкажіть про них.
XIII. Прибирання робочих місць.
УРОК ______ Дата ________
Тема. Самообслуговування. Культура харчування. Правила поведінки за столом. Сервірування столу.
Мета. Розширити знання учнів про культуру харчування, правила поведінки за столом. Виробити початкові навички сервірування столу. Виховувати бажання навчитись і дотримуватись гарних манер.
Матеріали та інструменти.Столові прибори, посуд, скатертина, серветки, підручник (с. 106-109)