МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
ЛЕКЦІЯ 4. КОНТРОЛЬ ОПЕРАЦІЙ НА РАХУНКАХ В БАНКУ ТА ІНШИХ ГРОШОВИХ КОШТІВ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ.ЛЕКЦІЯ 3. КОНТРОЛЬ ГРОШОВИХ КОШТІВ У КАСІ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ. ЛЕКЦІЯ 2. НОРМАТИВНО-ЗАКОНОДАВЧА БАЗА, ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ПЛАНУВАННЯ КОНТРОЛЬНО-РЕВІЗІЙНОЇ РОБОТИ. ЛЕКЦІЯ 1. ОРГАНІЗАЦІЯ І МЕТОДИКА КОНТРОЛЬНО-РЕВІЗІЙНОЇ РОБОТИ В УКРАЇНІ. ЗМІСТ ЛЬВІВ - 2013 ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ ЛЬВІВСЬКИЙ ІНСТИТУТ ЕКОНОМІКИ І ТУРИЗМУ МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ РЕСУРСИ 1. До складу інформаційних ресурсів навчальної дисципліни входять: 2. Геодезична інформаційна система www.Gis.org.ua 3. Центр державного земельного кадастру www.dzk.gov.ua 4. Державний комітет України із земельних ресурсів www.dkzr.gov.ua 5. Земельно-правовий та аналітичний ресурс www.myland.org.ua 6. Web-сайт СП "Кредо-Диалог": www.credo-dialogue.com 7. НПЦ «Геоніка» www.geonics.ru
Кафедра обліку і фінансів
з дисципліни:
«Внутрішньогосподарський контроль» для студентів ІІІ-го курсу усіх форм навчання спеціальності “Облік і аудит” Затверджено на засіданні кафедри обліку і фінансів протокол № 1 від «4» вересня 2013р. ЗМІСТОВНИЙ МОДУЛЬ 1.ОРГАНІЗАЦІЯ КОНТРОЛЬНОЛЬНО-РЕВІЗІЙНОЇ РОБОТИ, КОНТРОЛЬ ГРОШОВИХ КОШТІВ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ. 1. Економічні передумови фінансово-господарського контролю і ревізії: зміст, завдання та функції. 2. Організаційні форми і види фінансово-господарського контролю. 3. Предмет фінансово-господарського контролю і ревізії. 4. Методичні прийоми, які застосовуються при здійсненні контролю фінансово-господарської діяльності підприємств та організацій. 1. Законодавчо-правова база з фінансово-господарського контролю. 2. Ревізія як метод наступного господарського контролю. 3. Порядок призначення та проведення ревізії і перевірок. 4. Послідовність підготовки до ревізії та організація ревізійного процесу. 5. Права, обов’язки і відповідальність Державної контрольно-ревізійної служби. 6. Права, обов’язки та відповідальність ревізорів. 7. Оперативний облік і звітність з виконання контрольно-ревізійної роботи.
1. Завдання, джерела, нормативні акти, які використовуються при ревізії коштів у касі. 2. Контроль фактичної наявності касової готівки і дотримання умов її збереження. 3. Документальний контроль касових операцій.
1.Завдання і джерела контролю. 2. Контроль операцій на поточному рахунку. 3. Контролю операцій по розрахунках чеками з лімітованих і нелімітованих чекових книжок. 4. Контроль операцій з векселями.
МОДУЛЬНИЙ КОНТРОЛЬ 2. КОНТРОЛЬ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ, ТОВАРНИХ-МАТЕРІАЛЬНИХ ЦІННОСТЕЙ ТА СОБІВАРТІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ. Читайте також:
|
||||||||
|