МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
ЛЕКЦІЯ 10. КОНТРОЛЬ РЕЗУЛЬТАТІВ ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ.ЛЕКЦІЯ 9. КОНТРОЛЬ РОЗРАХУНКІВ З ОПЛАТИ ПРАЦІ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ. ЛЕКЦІЯ 8. КОНТРОЛЬ РОЗРАХУНКОВИХ І КРЕДИТНИХ ОПЕРАЦІЙ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ. ЗМІСТОВНИЙ МОДУЛЬ 3. КОНТРОЛЬ РОЗРАХУНКОВИХ ОПЕРАЦІЙ ТА РЕЗУЛЬТАТІВ ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИЧТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ. ЛЕКЦІЯ 7. КОНТРОЛЬ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ, РОБІТ ТА ПОСЛУГ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ. ЛЕКЦІЯ 6. КОНТРОЛЬ МАТЕРІАЛЬНИХ ЦІННОСТЕЙ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ. ЛЕКЦІЯ 5. КОНТРОЛЬ ОПЕРАЦІЙ ІЗ ОСНОВНИМИ ЗАСОБАМИ ТА НЕМАТЕРІАЛЬНИМИ АКТИВАМИ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ. 1. Завдання і напрями ревізії, джерела та об’єкти контролю основних засобів нематеріальних активів. 2. Перевірка стану збереження основних засобів. 3. Особливості інвентаризації основних засобів. 4. Контроль операцій по джерелах надходжень і видах вибуття основних засобів. 5. Контроль операцій по ремонту основних засобів. 6. Контроль операцій з нематеріальними активами.
1. Завдання, джерела інформації і методичні прийоми контролю. 2. Перевірка наявності та збереження товарно-матеріальних цінностей. 3. Контроль надходження, оцінки та оприбуткування товарно-матеріальних цінностей. 4. Контроль операцій, пов’язаних з вибуттям матеріальних цінностей. 5. Перевірка використання сировини і матеріалів на виробництві. 6. Контроль малоцінних та швидкозношуваних предметів.
1. Завдання, об’єкти, джерела інформації та методичні прийоми ревізії. 2. Перевірка правильності ведення обліку загальновиробничих витрат. 3. Контроль собівартості продукції.
1. Завдання, об’єкти, джерела інформації і методичні прийоми контролю розрахунків. 2. Контроль розрахунків з підзвітними особами. 3. Контроль розрахунків із постачальниками і покупцями. 4.Контроль розрахунків із різними дебіторами і кредиторами. 5. Контроль кредитних операцій. 1. Завдання, джерела інформації, методичні прийоми і послідовність процедури контролю. 2. Контроль правильності нарахування оплати праці. 3. Контроль розрахунків з оплати праці. 4. Контроль нарахування сум відпускних.
1. Контроль фінансових результатів діяльності підприємств. 2. Контроль фінансової стабільності, платоспроможності та ліквідності підприємства. 3. Контроль використання оборотних коштів. 4. Контроль фінансового стану підприємства.
ЗМІСТОВНИЙ МОДУЛЬ 1. ОРГАНІЗАЦІЯ КОНТРОЛЬНОЛЬНО-РЕВІЗІЙНОЇ РОБОТИ, КОНТРОЛЬ ГРОШОВИХ КОШТІВ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ. Читайте також:
|
||||||||
|