Зміст звіту
1. Навести послідовність технологічного процесу виробництва крупи.
2. Зробити сировинний розрахунок.
3. Підібрати та розрахувати обладнання круп'яного цеху.
Контрольні питання:
1. Яка послідовність технологічного процесу виробництва крупи?
2. Який принцип покладено в основу комплектування ПТЛ?
3. Як розрахувати добову продуктивність технологічної лінії
4. Як розрахувати змінну продуктивність технологічної лінії?
5. Як розрахувати годинну продуктивність технологічної лінії?
Тема 2: Розрахунок та комплектування ліній виробництва борошна.
2. 1 Мета роботи: оволодіти методикою розрахунку та компонування ліній виробництва борошна.
2.2 Завдання роботи:
2.2.1. Вивчити методику розрахунку та компонування ліній виробництва борошна.
2.2.2 Виконати розрахунки згідно індивідуального варіанту завдання.
2.2.3. Підготувати звіт.
2.3 Обладнання робочого місця:
2.3.1 Плакати.
2.3.2 Методичні посібники.
2.3.3 Калькулятор.
2.3.4 Довідкова література.
Читайте також: - B. Тип, структура, зміст уроку і методика його проведення.
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|