Зміст звіту
4. Навести послідовність технологічного процесу виробництва борошна.
5. Зробити сировинний розрахунок.
6. Підібрати та розрахувати обладнання млину.
Контрольні питання:
6. Яка послідовність технологічного процесу виробництва борошна разовим помелом?
7. Яка послідовність технологічного процесу виробництва борошна повторювальним помелом?
8. Як розрахувати добову продуктивність технологічної лінії виробництва борошна?
9. Як розрахувати змінну продуктивність технологічної лінії виробництва борошна?
10. Як розрахувати годинну продуктивність технологічної лінії виробництва борошна?
Тема 3: Розрахунок та комплектування ліній виробництва хлібобулочних виробів.
3.1 Мета роботи: оволодіти методикою розрахунку та компонування ліній виробництва хлібобулочних виробів.
3.2 Завдання роботи:
3.2.1. Вивчити методику розрахунку та компонування ліній виробництва хлібобулочних виробів.
3.2.2. Виконати розрахунки згідно індивідуального варіанту завдання.
3.2.3. Підготувати звіт.
3.3. Обладнання робочого місця:
3.3.1 Плакати.
3.3.2 Методичні посібники.
3.3.3 Калькулятор.
3.3.4 Довідкова література.
Читайте також: - B. Тип, структура, зміст уроку і методика його проведення.
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|