Зміст звіту
1 Навести послідовність технологічного процесу виробництва питного молока.
2 Зробити сировинний розрахунок.
3 Підібрати та розрахувати обладнання підприємства по виробництву питного молока.
Контрольні питання:
1. Яка послідовність технологічного процесу виробництва питного молока?
2. Чому утворюється надлишок вершків?
3. Які існують способи нормалізації молока?
4. Як залежить обсяг виробництва від кількості споживачів продукції?
5. Який принцип покладено в основу комплектування ПТЛ виробництва питного молока?
Тема 6:Розрахунок та комплектування ліній виробництва кисломолочних напоїв.
6.1 Мета роботи: оволодіти методикою розрахунку та компонування ліній виробництва кисломолочних напоїв.
6.2 Завдання роботи:
6.2.1. Вивчити методику розрахунку та компонування ліній виробництва кисломолочних напоїв.
6.2.2. Виконати розрахунки згідно індивідуального варіанту завдання.
6.2.3. Підготувати звіт.
6.3. Обладнання робочого місця:
Плакати.
Методичні посібники.
6.3.1 Калькулятор.
Довідкова література.
Читайте також: - B. Тип, структура, зміст уроку і методика його проведення.
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|