Зміст звіту
1 Навести послідовність технологічного процесу виробництва кисломолочних напоїв.
2 Зробити сировинний розрахунок.
3 Підібрати та розрахувати кількість обладнання підприємства по виробництву кисломолочних напоїв.
Контрольні питання:
1. Яка послідовність технологічного процесу виробництва кефіру?
2. Яка послідовність технологічного процесу виробництва сметани?
3. Яка послідовність технологічного процесу виробництва ряженки?
4. Як розрахувати обсяг внесеннябактеріальної закваски?
5. Який принцип покладено в основу комплектування ПТЛ виробництва кисломолочних напоїв?
Тема 7:Розрахунок та комплектування ліній виробництва вршкового масла.
7.1 Мета роботи: оволодіти методикою розрахунку та компонування ліній виробництва вершкового масла.
7.2Завдання роботи:
7.2.1. Вивчити методику розрахунку та компонування ліній виробництва вершкового масла.
7.2.2. Виконати розрахунки згідно індивідуального варіанту завдання.
7.2.3. Підготувати звіт.
7. 3. Обладнання робочого місця:
7.3.1 Плакати.
7.3.2 Методичні посібники.
7.3.3 Калькулятор.
7.3.4 Довідкова література.
Читайте також: - B. Тип, структура, зміст уроку і методика його проведення.
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|