Зміст звіту
1 Навести послідовність технологічного процесу виробництва вершкового масла.
2 Зробити сировинний розрахунок.
3 Підібрати та розрахувати кількість обладнання підприємства по виробництву вершкового масла.
Контрольні питання:
1. Яка загальна послідовність технологічного процесу виробництва вершкового масла?
2. Яка послідовність технологічного процесу виробництва вершкового масла методом збивання вершків?
3. Яка послідовність технологічного процесу виробництва вершкового масла методом перетворення вершків?
4. Як розрахувати обсяг внесеннябактеріальної закваски?
5. Який принцип покладено в основу комплектування ПТЛ виробництва вершкового масла?
Тема 8: Розрахунок та комплектування ліній виробництва сиру.
8.1 Мета роботи: оволодіти методикою розрахунку та компонування ліній виробництва сиру.
8.2 Завдання роботи:
8.2.1. Вивчити методику розрахунку та компонування ліній виробництва сиру.
8.2.2. Виконати розрахунки згідно індивідуального варіанту завдання.
8.2.3. Підготувати звіт.
8.3. Обладнання робочого місця:
8.3.1 Плакати.
8.3.2 Методичні посібники.
8.3.3 Калькулятор.
8.3.4 Довідкова література.
Читайте також: - B. Тип, структура, зміст уроку і методика його проведення.
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|