Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Санітарно-гігієнічні та рибогосподарські нормативи

 

До нормативів екологічної безпеки водокористування відносяться ГДК у воді для господарсько-питних потреб та ГДК у воді для потреб рибного господарства. Загальні вимоги до якості цих вод наведено у таблиці 14.3.

Водні об’єкти вважають придатними для комунально-побутового і господарсько-питного водокористування, якщо одночасно виконуються такі умови:

§ не порушуються загальні вимоги до складу і властивостей води для відповідної категорії водокористування;

§ для речовин, які належать до третього і четвертого класів небезпечності, виконується умова: С ГДК, де С – концентрація речовини у водному об'єкті, мг/дм3;

§ для речовин, які належать до першого і другого класів небезпечності, виконується умова: , де і відповідно концентрація і -ї речовини, яка належить до цього ЛОШ.

 

Таблиця 14.3


Читайте також:

  1. Вікові нормативи для початку занять різними видами спорту в дитячих спортивних школах
  2. Газетні нормативи форматів
  3. Гігієнічні показники та нормативи якості питної води
  4. Економічні нормативи діяльності комерційних банків
  5. Економічні нормативи, що регламентують діяльність комерційних банків
  6. Загальні санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення підприємств, до виробничих і допоміжних приміщень.
  7. Законодавчі нормативи га вміст токсичних елементів у харчових продуктах і воді
  8. Законодавчі нормативи га вміст токсичних елементів у харчових продуктах і воді
  9. Законодавчі нормативи га вміст токсичних елементів у харчових продуктах і воді
  10. Мета: Знати нормативи оформлення довідково – інформаційної документації, класифікацію службових листів, правила ділового листування, склад реквізитів
  11. Міжнародні стандарти та національні нормативи аудиту.
  12. Необхідну документацію (технологічні регламенти, вимоги і нормативи




Переглядів: 409

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Нормативи якості води | Вимоги до складу і властивостей води для

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.01 сек.