УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТНОЗДАТНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА АПК
(за матеріалами …)
ВСТУП
Розділ 1. УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТНОЗДАТНІСТЮ ПІДПРИЄМНИЦЬ-КОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ в АПК
1.1. Конкуренція в системі базових елементів ринкової економіки
1.2. Сутність конкурентноздатності підприємства та її зв’язок з ефективністю агробізнесу
1.3. Менеджмент конкурентоспроможності підприємства АПК
РОЗДІЛ 2. ХАРАКТЕРИСТИКА РІВНЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ТА ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
2.1. Організаційно-економічна характеристика господарства
2.2. Дослідження конкурентного статусу агрофірми
2.3. Дослідження виробничо-збутової діяльності підприємства з використанням ПЕОМ
РОЗДІЛ 3. РЕЗЕРВИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ТА УПРАВЛІННЯ НЕЮ
3.1. Стратегічне управління підвищенням рівня конкурентноздатності господарства
3.2. Проектування перспективного конкурентного статусу підприємства
3.3. Економетричне моделювання впливу сучасних маркетингових витрат на конкурентоспроможність агробізнесу господарства
РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
УДОСКОНАЛЕННЯ СТРАТЕГІЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА
(за матеріалами …)
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СТРАТЕГІЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ
1.1. Сутність стратегічного управління та його роль в підприємницькій діяльності
1.2. Стратегічний менеджмент в сучасній фірмі
1.3. Стратегічне управління інноваційним розвитком підприємства
РОЗДІЛ 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ТА СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В ГОСПОДАРСТВІ
2.1. Характеристика ресурсного потенціалу та спеціалізації підприємства
2.2. Оцінка економічної ефективності аграрного виробництва в товаристві
2.3. SWOT-аналіз та організація стратегічного управління і планування в аграрному підприємстві з використанням ПЕОМ
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ СТРАТЕГІЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ НА ПІДПРИЄМСТВІ
3.1. Удосконалення стратегії управління персоналом в сільськогосподарському підприємстві
3.2. Проектування стратегічних рішень в системі виробничої та маркетингової діяльності господарства
3.3. Ефективність запропонованих заходів
РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
Читайте також: - C. 3. Структурна побудова управління організаціями.
- ERP і управління можливостями бізнесу
- H) інноваційний менеджмент – це сукупність організаційно-економічних методів управління всіма стадіями інноваційного процесу.
- III етап. Аналіз факторів, що визначають цінову політику підприємства.
- III. КОНТРОЛЬ і УПРАВЛІННЯ РЕКЛАМУВАННЯМ
- ISO9000. Як працює система управління якістю
- IV група- показники надійності підприємства
- IV. Оцінка привабливості стратегічних зон господарювання підприємства на ринку.
- IІI розділ. Аналіз стану маркетингового середовища підприємства
- L2.T4/1.Переміщення твердих речовин по території хімічного підприємства.
- Oracle Управління преміальними
- V розділ. Товарна політика підприємства
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|