Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Орієнтовна карта обстеження умов харчування

1. Прізвище, ім’я, по-батькові __________________________________________________

2. Вік _______________________________ 3. Стать ________________________________

4. Початок роботи ________________закінчення _____________ перерва______________

5. Число вихідних днів ________________________________________________________

6. Перелік страв, які входять до раціону харчування:

понеділок сніданок обід вечеря
вівторок      
середа      
четвер      
п’ятниця      
субота      
неділя      

7. Кількість хліба, що вживаються під час прийму їжі (г) ________________________

8. Снідає __________________(г);

9. Обідає __________________(г);

10. Вечеряє _________________(г),

(вдома, в їдальні, на роботі, всухом’ятку; час сніданку, обіду і вечері – вписати)

11. Чи вживає алкоголь:

а) як часто   б) кількість мл за 1 раз
понад 1 раз на тиждень_______   (визначити кількість)
1 раз на тиждень_________    
1 раз на місяць __________    
менше 1 разу на місяць ________    
взагалі не вживає _______    

12. Тютюнопаління:

кількість цигарок на добу ________________

не вживає ____________________________

13. Вживання харчових продуктів за день на одну людину: включаючи сніданок, обід та вечерю:

Назва продукту Приблизна кількість, г Кількість разів на тиждень
Хліб    
Борошняні та макаронні вироби    
Круп’яні вироби    
Ковбаси та інші м’ясні продукти    
Риба, оселедці    
Жири: вершкове масло сало рослинне масло    
Яйця    
Молоко    
Молочні продукті    
Цукор, варення, цукерки    
Картопля    
Овочі (перерахувати)    
Фрукти (перерахувати)    
Спиртні напої (перерахувати)    

14. Скарги:

а) з боку органів травлення______________________________________________________

б) з боку серцево-судинної системи_______________________________________________

в) інші скарги _________________________________________________________________

15. Чим хворів та коли ___________________________________________________________

16. Чим хворіє, скільки часу_____________________________________________________

Суттєве місце у роботі сімейного лікаря займають питання щодо адекватного проведення оцінки рівня гігієнічних навичок як передумови формування здорового способу життя, особливо серед працівників дитячого і підліткового населення..

 


Читайте також:

  1. II. Харчування
  2. V. Орієнтовна основа дії
  3. V. Орієнтовна основа дії
  4. V. Орієнтовна основа дії
  5. V. Орієнтовна основа дії
  6. V. Орієнтовна основа дії
  7. V. Орієнтовна основа дії
  8. V. Орієнтовна основа дії
  9. V. Орієнтовна основа дії
  10. V. Орієнтовна основа дії
  11. V. Орієнтовна основа дії
  12. V. Орієнтовна основа дії




Переглядів: 429

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Санітарного обстеження об’єкта (житлової квартири або кімнати у гуртожитку) | Анкета вивчення гігієнічних навичок дітей і підлітків

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.