Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Хімічний склад і будова структурних елементів окремих видів м’ясної сировини

 

М’ясо і м’ясні продукти - містять усі необхідні для організму людини речовини:

 

 

Хімічний склад м’яса

 

Вид м’яса Вміст, % на 100 г їстівної частини Енергетична цінність, ккал
Води Білків Жирів Золи
Яловичина 58,6-75,8 17,5-21,0 2,0-23,0 0,9-1,2 105-286
Баранина 52,9-72,5 15,3-20,0 6,5-26,0 0,8-1,0 142-351
Свинина 47,5-72,9 14,5-21,5 4,4-37,0 0,6-1,0 130-404
Оленина 59,5-78,0 18,0-21,5 2,5-22,0 1,0-1,3 98-276
Конина 66,6-75,4 21,5-21,7 2,5-10,0 1,0-1,7 110-181

Вміст незамінних амінокислот у м’ясі і субпродуктах, мг на 100 г їстівної частини продукту

 

Аміно-кислоти Яловичина Баранина Свинина Телятина Печінка Язик Нирки
Валін
Ізолейцин
Лейцин
Лізин
Метіонін
Треонін
Триптофан
Фенілаланін

 


 
 

 

 



Читайте також:

  1. C. 3. Структурна побудова управління організаціями.
  2. D-петля, що складається з 8–12 залишків, декілька з яких – дигідроуридинові.
  3. H.2 ВИСЯЧІ ЗАБИВНІ ПАЛІ ВСІХ ВИДІВ І ПАЛІ-ОБОЛОНКИ, ЩО ЗАНУРЮЮТЬ БЕЗ ВИЙМАННЯ ҐРУНТУ
  4. I визначення впливу окремих факторів
  5. I. При підготовці до переговорів визначите склад делегації і її керівника.
  6. II. Анатомічний склад лімфатичної системи
  7. II. Будова доменної печі (ДП) і її робота
  8. II. Вимоги до складання паспорта бюджетної програми
  9. II. За зміною ступенів окиснення елементів, які входять до складу реагуючих речовин
  10. III Етап: Складання карти ризиків авіакомпанії й ранжирування виявлених ризиків
  11. III. Вимоги до учасників, складу груп і керівників туристських подорожей
  12. III. Вимоги до учасників, складу груп і керівників туристських подорожей




Переглядів: 745

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
 | Будова тканин м’яса і м’ясних продуктів

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.009 сек.