Ціни на продукцію підприємств рибної галузі (грн.)
№
Найменування продукції
Одиниця виміру
Виробники
ПАТ “Укрриба”
ПАТ
“Продімпекс”
“С.О.В. Гавань”
ПАТ “Морепродукти”
ПАТ “ЮТА”
Рибна кулінарія
Масло ікорне
шт
2,1
—
2,0
—
—
Масло лососеве
шт
2,2
3,0
—
3,95
—
Масло з оселедців
шт
2,5
2,6
—
2,4
—
Масло з креветок
шт
2,2
—
2,5
3,95
—
Продукція фасована та в вакуумній упаковці
Форель (спинка) х/к
шт
5,5
—
5,5
—
5,0
Палтус х/к
шт
7,0
11,8
8,5
—
—
Лосось (брюшки) с/с
шт
4,8
4,85
5,0
4,5
5,5
Лосось (нарізка) с/с
шт
8,0
8,6
9,2
8,0
—
Продукція фасована та в вакуумній упаковці
Оселедець х/к
шт
7,0
7,0
7,5
—
6,5
Скумбрія х/к
шт
10,0
10,2
9,8
—
9,5
Кілька х/к
шт
2,0
—
2,2
2,1
—
Мойва х/к
шт
2,7
—
2,5
2,5
—
Лосось (брюшки) х/к
шт
6,0
—
5,5
—
6,0
Задача 4.
За даними, вказаними у таблиці 6.4, оцінити конкурентоспроможність верстатів вітчизняного виробництва. Зробити висновок про напрями щодо підвищення конкурентоспроможності кожного з них.