Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Меню-вимога на видачу продуктів харчування

на 16лютого 2006 р.

Кількість отримувачів харчування — 200 осіб

Меню Найменування та кількість продуктів харчування, що підлягають закладанню на одну особу
Гречка Рис «Геркулес» «Локшина» Борошно Хліб Сир (кисломолочний) Молоко Сир (твердий) Яйця
І. Сніданок Каша гречана 0,070                  
Сир із цукром             0,1000      
Яйце у сметані                   1,0
Сир твердий                 0,050  
Чай із цукром                    
ІІ. Обід Суп рисовий   0,020                
Картопляне пюре               0,100    
Салат із капусти                    
Битки яловичі         0,050     0,020   0,2
Чай із цукром                    

Продовження табл. 6.8

Меню Найменування та кількість продуктів харчування, що підлягають закладанню на одну особу
Гречка Рис «Геркулес» «Локшина» Борошно Хліб Сир (кисломолочний) Молоко Сир (твердий) Яйця
ІІІ. Полу- днування Ватрушка із сиром         0,050   0,045 0,005   0,2
Чай із цукром                    
ІV. Вечеря Локшина молочна       0,020       0,150    
Котлета парова           0,015   0,010   0,2
Чай із цукром                    
Булочка солодка         0,060     0,060   0,1
Сіль                    
Разом на одну особу 0,070 0,020 0,080 0,020 0,160 0,015 0,145 0,335 0,050 1,7
Разом до видачі ….. 14,000 4,000 16,000 4,000 32,000 3,000 29,000 67,000 10,000
Ціна ………………. 2-50 2-30 2-20 1-30 1-00 1-00 4-50 1-00 12-00 0-20
На суму…………. 35-00 9-20 35-20 5-20 32-00 3-00 130-50 67-00 120-00 68-00

Продовження табл. 6.8

Меню Найменування та кількість продуктів харчування, що підлягають закладанню на одну особу
М’ясо яловиче Капуста Морква Картопля Олія Масло Сіль Цукор Чай Цибуля Дріжджі
І. Сніданок Каша гречана           0,008          
Сир із цукром               0,020      
Яйце у сметані                      
Сир твердий                      
Чай із цукром               0,020 0,002    
ІІ. Обід Суп рисовий     0,100 0,150   0,050          
Картопляне пюре       0,250   0,050          
Салат із капусти   0,120 0,020   0,020            
Битки яловичі 0,100                    
Чай із цукром               0,020 0,002    
ІІІ. Полу- днування Ватрушка із сиром           0,004   0,020     0,001
Чай із цукром               0,020 0,002    

 


Закінчення табл. 6.8

Меню Найменування та кількість продуктів харчування, що підлягають закладанню на одну особу
М’ясо яловиче Капуста Морква Картопля Олія Масло Сіль Цукор Чай Цибуля Дріжджі
ІV. Вечеря Локшина молочна           0,008          
Каша вівсяна           0,008          
Котлета парова 0,100                    
Чай із цукром               0,020 0,002    
Булочка солодка         0,020 0,002         0,001
Сіль             0,032        
Разом на одну особу 0,200 0,100 0,120 0,400 0,022 0,130 0,032 0,120 0,008 0,100 0,001
Разом до видачі….. 40,000 20,000 24,000 80,000 4,400 26,000 6,400 24,000 1,600 20,000 0,140
Ціна ………………. 8-00 0-30 1-50 1-00 3-00 10-00 0-30 1-45 16-50 1-50 15-00
На суму ………….. 320-00 6-00 36-00 80-00 13-20 260-00 1-92 34-80 26-40 30-00 2-10

 

Лікар (дієтсестра) Вінник (підпис) Прийняв кухар Дзюба (підпис) Видав комірник Петренко (підпис)

Таблиця 6.9

МЕМОРІАЛЬНИЙ ОРДЕР № 11 ф. 398 (бюджет)

за лютий 2006 р.


Читайте також:

  1. II. Харчування
  2. Алгоритм розробки техніко-економічного обґрунтування будівництва нового та реконструкції діючих підприємств харчування.
  3. Аналіз процесу і продуктів діяльності.
  4. Баланс основних продуктів харчування в Україні, тис. т
  5. Безпека харчування
  6. Біологічна безпека харчової сировини і продуктів
  7. Біохімічні зміни компонентів молока при приготуванні кисло-молочних продуктів
  8. Блок групи приміщень громадського харчування
  9. Блок групи приміщень громадського харчування
  10. Будинки і споруди. Підприємства харчування
  11. Будівлі підприємств громадського харчування
  12. Будова тканин м’яса і м’ясних продуктів




Переглядів: 1137

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
 | Зведення накопичувальних відомостей про надходження продуктів харчування

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.008 сек.