Зведення накопичувальних відомостей про надходження продуктів харчування
№
| Шифр установи
| Матеріально відповідальна особа
| Назви постачальників
| Кредит субрахунка 361
| Хлібозавод 4
| таб. «Ніка»
| Плодоовоч.
| Молокозавод
| М’ясокомбінат
| Разом
| Дебет субрахунка
| Сума
| Сума
| Сума
| Сума
| Сума
|
|
|
|
|
| Савка Л. П.
| 50-00
| 14-00
| 120-00
| 25-00
| 285-00
| 504-00
| 453-70
| 50-00
| 0-30
|
|
| Козел Т. М.
| 30-00
| 10-00
| 100-00
| 30-00
| 260-00
| 430-00
| 399-90
| 30-00
| 0-10
|
|
| Кузкова І. Л.
| 45-00
| 18-00
| 110-00
| 45-00
| 320-00
| 538-00
| 492-80
| 45-00
| 0-20
|
|
| Верба Л. П.
| 72-00
| 25-00
| 135-00
| 38-00
| 280-00
| 550-00
| 509-90
| 40-00
| 0-10
|
|
| Густя М. І.
| 40-00
| 30-00
| 110-00
| 40-00
| 250-00
| 470-00
| 449-88
| 20-00
| 0-12
|
|
| Лебедь І. П.
| 30-00
| 20-00
| 105-00
| 35-00
| 260-00
| 450-00
| 434-90
| 15-00
| 0-10
|
|
| Лось К. М.
| 38-00
| 20-00
| 105-00
| 41-00
| 255-00
| 459-00
| 446-88
| 12-00
| 0-12
|
|
| Ліус М. Л.
| 38-00
| 18-00
| 98-00
| 28-00
| 210-00
| 382-00
| 371-00
| 10-00
| 0-12
| 9
|
| Руда О. П.
| 52-00
| 30-00
| 122-00
| 40-00
| 235-00
| 479-00
| 466-90
| 12-00
| 0-10
| Закінчення табл. 6.9
№
| Шифр установи
| Матеріально відповідальна особа
| Назви постачальників
| Кредит субрахунка 361
| Хлібозавод 4
| таб. «Ніка»
| Плодоовоч.
| Молокозавод
| М’ясокомбінат
| Разом
| Дебет субрахунка
| Сума
| Сума
| Сума
| Сума
| Сума
|
|
|
|
|
| Бевз К. П.
| 60-00
| 30-00
| 127-00
| 50-00
| 230-00
| 497-00
| 484-90
| 12-00
| 0-10
|
|
| Дужа П. А.
| 63-00
| 32-00
| 130-00
| 52-00
| 235-00
| 512-00
| 477-76
| 34-00
| 0-24
|
|
| Мороз І. П.
| 70-00
| 34-00
| 122-00
| 48-00
| 250-00
| 524-00
| 488-80
| 35-00
| 0-20
|
|
| Тала В. І.
| 42-00
| 20-00
| 110-00
| 45-00
| 220-00
| 437-00
| 406-80
| 30-60
| 0-20
| Усього:
| 620-00
| 301-00
| 1494-00
| 527-00
| 3290-00
| 6232-00
| 5885-00
| 345-00
| 2-00
| Сума оборотів за меморіальним ордером…… 6232-00
Виконавець:
|
| бухгалтер
|
|
| Калугіна М. М.
|
|
|
| (посада)
| (прізвище, ініціали)
|
| (підпис)
|
| Перевірив:
|
| таб. бухгалтер
|
|
| Золотніцька О. П.
|
|
|
|
| (посада)
|
| (прізвище, ініціали)
|
| (підпис)
|
| Головний бухгалтер
|
|
|
|
| Нехода М. І.
|
|
|
|
|
|
|
| (прізвище, ініціали)
|
| (підпис)
|
|
|
|
|
|
|
| «28» лютого 2006 р.
|
Таблиця 6.10
Інститут обміну речовин Типова форма № З-13
| (назва установи)
|
| Ідентифікаційний номер ЄДРПОУ
|
|
| | | | | | | | Накопичувальна відомість із витрачання продуктів харчування за лютий 2006 р.
| Матеріально відповідальна особа
| Код операції
| |
|
| Матеріально відповідальна особа Петренко І. В.
Номенклатур- ний номер
| Продукти харчування
| Одиниця вимірювання
| Числа місяця
|
|
|
|
|
|
|
|
| Кількість отримувачів
|
|
|
|
|
|
|
|
| Витрачено
| Ціна за одиницю
| Сума
| Кількість витрачених продуктів
|
| М’ясо:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| яловичина
| кг
|
| 8-00
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| баранина
| кг
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| свинина
| кг
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Птиця
| кг
|
| 8-50
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Субпродукти м’ясні (печінка, нирки, язик, мозок)
| кг
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ковбаса варена
| кг
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Сардельки, сосиски
| кг
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Риба
| кг
|
| 8-70
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Оселедці
| кг
|
| 7-00
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Продовження табл. 6.10
Номенклатур- ний номер
| Продукти харчування
| Одиниця вимірювання
| Числа місяця
|
|
|
|
|
|
|
|
| Кількість отримувачів
|
|
|
|
|
|
|
|
| Витрачено
| Ціна за одиницю
| Сума
| Кількість витрачених продуктів
|
| Рибні консерви
| Банка
|
| 2-20
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Масло вершкове
| кг
|
| 10-00
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Масло топлене
| кг
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Маргарин
| кг
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Олія
| кг
|
| 3-00
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Масло свіже
| л
|
| 1-00
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Молоко згущене
| кг
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Кефір
| л
|
| 1-50
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Сметана
| кг
|
| 5-00
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Сир кисломолочний
| кг
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Сир твердий
| кг
|
| 12-00
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Яйця
| таб.
|
| 0-20
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Молочні суміші
| кг
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Борошно пшеничне
| кг
|
| 1-00
| 7-00
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Крохмаль
| кг
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Крупа гречана
| кг
|
| 2-50
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Крупа манна
| кг
|
| 1-00
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Рис
| кг
|
| 2-30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Пшоно
| кг
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Продовження табл. 6.10
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| —
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Продовження табл. 6.10
Продовження табл. 6.10
Читайте також: - II. Харчування
- Алгоритм розробки техніко-економічного обґрунтування будівництва нового та реконструкції діючих підприємств харчування.
- Аналіз процесу і продуктів діяльності.
- Баланс надходження коштів організації (оперативний фінансовий план) на 20__ р.
- Баланс основних продуктів харчування в Україні, тис. т
- Безпека харчування
- Біологічна безпека харчової сировини і продуктів
- Біохімічні зміни компонентів молока при приготуванні кисло-молочних продуктів
- Блок групи приміщень громадського харчування
- Блок групи приміщень громадського харчування
- Будинки і споруди. Підприємства харчування
- Будівлі підприємств громадського харчування
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|