Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Зведення накопичувальних відомостей про надходження продуктів харчування

Шифр установи Матеріально відповідальна особа Назви постачальників Кредит субрахунка 361
Хлібозавод 4 таб. «Ніка» Плодоовоч. Молокозавод М’ясокомбінат Разом Дебет субрахунка
Сума Сума Сума Сума Сума
Савка Л. П. 50-00 14-00 120-00 25-00 285-00 504-00 453-70 50-00 0-30
Козел Т. М. 30-00 10-00 100-00 30-00 260-00 430-00 399-90 30-00 0-10
Кузкова І. Л. 45-00 18-00 110-00 45-00 320-00 538-00 492-80 45-00 0-20
Верба Л. П. 72-00 25-00 135-00 38-00 280-00 550-00 509-90 40-00 0-10
Густя М. І. 40-00 30-00 110-00 40-00 250-00 470-00 449-88 20-00 0-12
Лебедь І. П. 30-00 20-00 105-00 35-00 260-00 450-00 434-90 15-00 0-10
Лось К. М. 38-00 20-00 105-00 41-00 255-00 459-00 446-88 12-00 0-12
Ліус М. Л. 38-00 18-00 98-00 28-00 210-00 382-00 371-00 10-00 0-12
9 Руда О. П. 52-00 30-00 122-00 40-00 235-00 479-00 466-90 12-00 0-10

Закінчення табл. 6.9

Шифр установи Матеріально відповідальна особа Назви постачальників Кредит субрахунка 361
Хлібозавод 4 таб. «Ніка» Плодоовоч. Молокозавод М’ясокомбінат Разом Дебет субрахунка
Сума Сума Сума Сума Сума
Бевз К. П. 60-00 30-00 127-00 50-00 230-00 497-00 484-90 12-00 0-10
Дужа П. А. 63-00 32-00 130-00 52-00 235-00 512-00 477-76 34-00 0-24
Мороз І. П. 70-00 34-00 122-00 48-00 250-00 524-00 488-80 35-00 0-20
Тала В. І. 42-00 20-00 110-00 45-00 220-00 437-00 406-80 30-60 0-20
Усього: 620-00 301-00 1494-00 527-00 3290-00 6232-00 5885-00 345-00 2-00

Сума оборотів за меморіальним ордером…… 6232-00

Виконавець:   бухгалтер     Калугіна М. М.      
(посада) (прізвище, ініціали)   (підпис)  
Перевірив: таб. бухгалтер   Золотніцька О. П.      
(посада) (прізвище, ініціали)   (підпис)  
Головний бухгалтер   Нехода М. І.
    (прізвище, ініціали)   (підпис)  
      «28» лютого 2006 р.

Таблиця 6.10

Інститут обміну речовин Типова форма № З-13

  (назва установи)  
Ідентифікаційний номер ЄДРПОУ    
           

Накопичувальна відомість із витрачання продуктів харчування за лютий 2006 р.

  Матеріально відповідальна особа Код операції
 

Матеріально відповідальна особа Петренко І. В.

Номенклатур- ний номер Продукти харчування Одиниця вимірювання Числа місяця
Кількість отримувачів
Витрачено Ціна за одиницю Сума Кількість витрачених продуктів
  М’ясо:                        
  яловичина кг 8-00
  баранина кг                      
  свинина кг                      
  Птиця кг 8-50    
  Субпродукти м’ясні (пе­чінка, нирки, язик, мозок) кг                      
  Ковбаса варена кг                      
  Сардельки, сосиски кг                      
  Риба кг 8-70            
Оселедці кг 7-00              

Продовження табл. 6.10

Номенклатур- ний номер Продукти харчування Одиниця вимірювання Числа місяця
Кількість отримувачів
Витрачено Ціна за одиницю Сума Кількість витрачених продуктів
  Рибні консерви Банка 2-20                
  Масло вершкове кг 10-00
  Масло топлене кг                      
  Маргарин кг                      
  Олія кг 3-00
  Масло свіже л 1-00          
  Молоко згущене кг                      
  Кефір л 1-50          
  Сметана кг 5-00        
  Сир кисломолочний кг                      
  Сир твердий кг 12-00
  Яйця таб. 0-20          
  Молочні суміші кг                      
  Борошно пшеничне кг 1-00 7-00            
  Крохмаль кг                      
  Крупа гречана кг 2-50          
  Крупа манна кг 1-00            
  Рис кг 2-30            
  Пшоно кг                      

Продовження табл. 6.10

       
                             
                             
                             
                             
                   
                         
                           
                             
                             
                   
                             
               

Продовження табл. 6.10

                 
                             
               
                             
                   
                             
                 
                         
               
                             

 
 


Продовження табл. 6.10


Читайте також:

  1. II. Харчування
  2. Алгоритм розробки техніко-економічного обґрунтування будівництва нового та реконструкції діючих підприємств харчування.
  3. Аналіз процесу і продуктів діяльності.
  4. Баланс надходження коштів організації (оперативний фінансовий план) на 20__ р.
  5. Баланс основних продуктів харчування в Україні, тис. т
  6. Безпека харчування
  7. Біологічна безпека харчової сировини і продуктів
  8. Біохімічні зміни компонентів молока при приготуванні кисло-молочних продуктів
  9. Блок групи приміщень громадського харчування
  10. Блок групи приміщень громадського харчування
  11. Будинки і споруди. Підприємства харчування
  12. Будівлі підприємств громадського харчування




Переглядів: 606

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Меню-вимога на видачу продуктів харчування | Зворотний бік типової форми № З-13

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.007 сек.