Курсовий проект складається з розрахунково-пояснювальної записки і графічної частини. Розрахунково-пояснювальну записку друкують через 1,5 інтервали, розмір шрифту Times New Roman – 14, обсяг - 25 – 30 стор, підшивають у тверду обкладинку (папка із швидкозшивачем). Записка містить наступні елементи у такій послідовності: титульний аркуш; завдання; зміст; текст; перелік використаних джерел; додатки.
Титульний аркуш оформлюється згідно з додатком В.
План курсового проекту, який відображає зміст розрахунково-пояснювальної записки, розробляється студентом і узгоджується з керівником. Загальна структура плану курсового проекту передбачає наступні розділи:
Вступ
1. Техніко-економічне обґрунтування будівництва (реконструкції) закладу ресторанного господарства
2. Технологічні розрахунки.
3. Основні вимоги до компонування і організації роботи цеху (складських приміщень)
Висновки
Список використаних джерел
Додатки
При виконанні розрахунково-пояснювальної записки до курсового проекту необхідно дотримуватися загальних вимог до змісту окремих розділів.
Вступ. Містить стислу характеристику стану мережі діючих закладів ресторанного господарства. Висвітлюються основні напрямки удосконалення структури мережі, шляхи покращення матеріально-технічної бази і підвищення ефективності виробничо-торговельної діяльності закладів ресторанного господарства. Обґрунтовується актуальність теми курсового проекту. Визначається мета курсового проекту і головні завдання, які передбачається вирішити в процесі його виконання.
1. Техніко-економічне обґрунтування будівництва (реконструкції) закладу ресторанного господарства.