Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ЗМІСТ КУРСОВИХ ПРОЕКТІВ

Курсовий проект складається з розрахунково-пояснювальної записки і графічної частини. Розрахунково-пояснювальну записку друкують через 1,5 інтервали, розмір шрифту Times New Roman – 14, обсяг - 25 – 30 стор, підшивають у тверду обкладинку (папка із швидкозшивачем). Записка містить наступні елементи у такій послідовності: титульний аркуш; завдання; зміст; текст; перелік використаних джерел; додатки.

Титульний аркуш оформлюється згідно з додатком В.

План курсового проекту, який відображає зміст розрахунково-пояснювальної записки, розробляється студентом і узгоджується з керівником. Загальна структура плану курсового проекту передбачає наступні розділи:

Вступ

1. Техніко-економічне обґрунтування будівництва (реконструкції) закладу ресторанного господарства

2. Технологічні розрахунки.

3. Основні вимоги до компонування і організації роботи цеху (складських приміщень)

Висновки

Список використаних джерел

Додатки

При виконанні розрахунково-пояснювальної записки до курсового проекту необхідно дотримуватися загальних вимог до змісту окремих розділів.

Вступ. Містить стислу характеристику стану мережі діючих закладів ресторанного господарства. Висвітлюються основні напрямки удосконалення структури мережі, шляхи покращення матеріально-технічної бази і підвищення ефективності виробничо-торговельної діяльності закладів ресторанного господарства. Обґрунтовується актуальність теми курсового проекту. Визначається мета курсового проекту і головні завдання, які передбачається вирішити в процесі його виконання.

1. Техніко-економічне обґрунтування будівництва (реконструкції) закладу ресторанного господарства.

Містить розділи:


Читайте також:

  1. B. Тип, структура, зміст уроку і методика його проведення.
  2. II. Короткий зміст
  3. II. ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ТА ОЦІНКИ ПОТОЧНИХ ТА ПІДСУМКОВИХ ЗАНЯТЬ (ЗМІСТОВИХ МОДУЛІВ).
  4. II. ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ТА ОЦІНКИ ПОТОЧНИХ ТА ПІДСУМКОВИХ ЗАНЯТЬ (ЗМІСТОВИХ МОДУЛІВ).
  5. IV. Зміст навчання
  6. IV. Зміст навчання
  7. IV. Зміст навчання
  8. IV. Зміст навчання
  9. IV. Зміст навчання
  10. IV. Зміст навчання
  11. IV. Зміст навчання
  12. IV. Зміст навчання




Переглядів: 381

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Орієнтовна ТЕМАТИКА КУРСОВИХ ПРОЕКТІВ | Маркетингові дослідження ринку послуг ресторанного господарства.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.013 сек.