Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Орієнтовна ТЕМАТИКА КУРСОВИХ ПРОЕКТІВ

 

Курсовий проект з дисципліни «Проектування закладів ресторанного господарства» є складовою частиною дипломного проекту. Спочатку студент обговорює з керівником тему дипломного проекту, потім обирає тему курсового проекту. Пропонується наступна тематика курсових проектів:

1. Об’ємно-планувальне рішення ресторану (кафе, комплексного підприємства тощо) на ___ місць у місті _______. Складська група приміщень.

2. Об’ємно-планувальне рішення ресторану (кафе, комплексного підприємства тощо) на ___ місць у місті _______. Овочевий цех.

3. Об’ємно-планувальне рішення ресторану (кафе, комплексного підприємства тощо) на __ місць у місті ______. М'ясо-рибний цех.

4. Об’ємно-планувальне рішення ресторану (кафе, комплексного підприємства тощо) на ___ місць у місті _______. Гарячий цех.

5. Об’ємно-планувальне рішення ресторану (кафе, комплексного підприємства тощо) на ___ місць у місті _______. Холодний цех.

6. Об’ємно-планувальне рішення ресторану (кафе, комплексного підприємства тощо) на ___ місць у місті _______. Кондитерський цех потужністю ___ тис. виробів за добу.

7. Об’ємно-планувальне рішення ресторану (кафе, комплексного підприємства тощо) на ___ місць у місті _______. Борошняний цех потужністю ___ тис. виробів за добу..

 

 


Читайте також:

  1. V. Орієнтовна основа дії
  2. V. Орієнтовна основа дії
  3. V. Орієнтовна основа дії
  4. V. Орієнтовна основа дії
  5. V. Орієнтовна основа дії
  6. V. Орієнтовна основа дії
  7. V. Орієнтовна основа дії
  8. V. Орієнтовна основа дії
  9. V. Орієнтовна основа дії
  10. V. Орієнтовна основа дії
  11. V. Орієнтовна основа дії
  12. V. Орієнтовна основа дії




Переглядів: 324

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Організація курсового проектування | ЗМІСТ КУРСОВИХ ПРОЕКТІВ

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.016 сек.