Курсовий проект з дисципліни «Проектування закладів ресторанного господарства» є складовою частиною дипломного проекту. Спочатку студент обговорює з керівником тему дипломного проекту, потім обирає тему курсового проекту. Пропонується наступна тематика курсових проектів:
1. Об’ємно-планувальне рішення ресторану (кафе, комплексного підприємства тощо) на ___ місць у місті _______. Складська група приміщень.
2. Об’ємно-планувальне рішення ресторану (кафе, комплексного підприємства тощо) на ___ місць у місті _______. Овочевий цех.
3. Об’ємно-планувальне рішення ресторану (кафе, комплексного підприємства тощо) на __ місць у місті ______. М'ясо-рибний цех.
4. Об’ємно-планувальне рішення ресторану (кафе, комплексного підприємства тощо) на ___ місць у місті _______. Гарячий цех.
5. Об’ємно-планувальне рішення ресторану (кафе, комплексного підприємства тощо) на ___ місць у місті _______. Холодний цех.
6. Об’ємно-планувальне рішення ресторану (кафе, комплексного підприємства тощо) на ___ місць у місті _______. Кондитерський цех потужністю ___ тис. виробів за добу.
7. Об’ємно-планувальне рішення ресторану (кафе, комплексного підприємства тощо) на ___ місць у місті _______. Борошняний цех потужністю ___ тис. виробів за добу..