Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Методика технологічного розрахунку м’ясо-рибного цеху

       
 
 
   
 
   

 


§ Складаннявиробничої програми м’ясо-рибного цеху -це визначення кількості сировини, що обробляється за певний період часу (зміну, добу) та напівфабрикатів, які виготовляються з неї.

Виробнича програма зазвичай оформляється у вигляді таблиці, що містить наступні дані:

· найменування сировини;

· масу сировини брутто;

· кількість відходів у % та кг.;

· назву напівфабрикату;

· масу однієї порції напівфабрикату у г.;

· кількість напівфабрикатів у порціях або штуках.

 

§ Режим роботи цеху складається з робочого часу та часу перерв.

 


Режим роботи цеху повинен узгоджуватись з режимом роботи підприємства. Робочий процес у цеху здійснюється у відповідності до графіків виходу на роботу.

 

 


§ Розробка оптимальних схем технологічних процесівпередбачає планування ходу виробничого процесу, в цілому та окремих його стадій, а також відповідну організацію робочих місць, оснащених необхідним обладнанням. Схеми технологічного процесу можна подати у вигляді блок-схем або таблиць.

Технологічна схема виробничого процесу Таблиця 3.1


Читайте також:

  1. Алгоритм маркетингового розрахунку цін.
  2. Алгоритм розрахунку апаратів псевдозрідженого шару.
  3. Алгоритм розрахунку ризиків за загрозою відмова в обслуговуванні
  4. Алгоритм розрахунку та підбору технологічного обладнання
  5. Алгоритм розрахунку температури поверхні чипу ІМС процесора
  6. Апаратура і методика проведення густинного гамма-гамма-каротажу
  7. Апаратура і методика проведення густинного гамма-гамма-каротажу
  8. Апаратура та методика проведення газометрії свердловин в процесі буріння
  9. Безпечність технологічного обладнання
  10. БЕЗПЕЧНІСТЬ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ
  11. Вибір алгоритмів розрахунку комплексних порівняльних оцінок.
  12. Вибір будівельних машин, механізмів і технологічного транспорту для комплексної механізації монтажних робіт




Переглядів: 673

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Основні вимоги до проектування м’ясного, рибного і м’ясо-рибного цехів | У м’ясо-рибному цеху

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.006 сек.