Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Методика технологічного розрахунку м’ясо-рибного цеху

       
 
 
   
 
   

 


§ Складаннявиробничої програми м’ясо-рибного цеху -це визначення кількості сировини, що обробляється за певний період часу (зміну, добу) та напівфабрикатів, які виготовляються з неї.

Виробнича програма зазвичай оформляється у вигляді таблиці, що містить наступні дані:

· найменування сировини;

· масу сировини брутто;

· кількість відходів у % та кг.;

· назву напівфабрикату;

· масу однієї порції напівфабрикату у г.;

· кількість напівфабрикатів у порціях або штуках.

 

§ Режим роботи цеху складається з робочого часу та часу перерв.

 


Режим роботи цеху повинен узгоджуватись з режимом роботи підприємства. Робочий процес у цеху здійснюється у відповідності до графіків виходу на роботу.

 

 


§ Розробка оптимальних схем технологічних процесівпередбачає планування ходу виробничого процесу, в цілому та окремих його стадій, а також відповідну організацію робочих місць, оснащених необхідним обладнанням. Схеми технологічного процесу можна подати у вигляді блок-схем або таблиць.

Технологічна схема виробничого процесу Таблиця 3.1


Читайте також:

  1. Алгоритм маркетингового розрахунку цін.
  2. Алгоритм розрахунку апаратів псевдозрідженого шару.
  3. Алгоритм розрахунку ризиків за загрозою відмова в обслуговуванні
  4. Алгоритм розрахунку та підбору технологічного обладнання
  5. Алгоритм розрахунку температури поверхні чипу ІМС процесора
  6. Апаратура і методика проведення густинного гамма-гамма-каротажу
  7. Апаратура і методика проведення густинного гамма-гамма-каротажу
  8. Апаратура та методика проведення газометрії свердловин в процесі буріння
  9. Безпечність технологічного обладнання
  10. БЕЗПЕЧНІСТЬ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ
  11. Вибір алгоритмів розрахунку комплексних порівняльних оцінок.
  12. Вибір будівельних машин, механізмів і технологічного транспорту для комплексної механізації монтажних робіт




Переглядів: 753

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Основні вимоги до проектування м’ясного, рибного і м’ясо-рибного цехів | У м’ясо-рибному цеху

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.016 сек.