Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Та молочних продуктів.

Лекція 5.Група м`ясних продуктів та напівфабрикатів,продукція птахівництва

Них виробів.

На якість і безпечне споживання.

Основні засоби зберігання харчових продуктів,фактори впливу

Склад харчових продуктів.

Лекція 3. Класифікація основних показників якості продуктів харчування, ії

Основи товарознавства продовольчої сировини і харчових продуктів.

Лекція 2. Основні засади державної політики про захист прав споживачів.

Вжитку та життєзабезпечення і послуг .

Розділ 1.Основи товарознавства харчових продуктів,товарів

 

В лекції викладені основні положення та законодавчі акти держави щодо

захисту прав споживачів і задоволення їх потреб.

В лекції викладені також основні поняття товарознавства,як наукової дисципліни,

поняття про якість та безпеку харчових продуктів,як фактор споживання ,основні

вимоги до цих показників,систему нормативних документів ; дана класифікація

харчових продуктів по їх походженню та по групах продуктів.

 

зміст,фактори впливу на такі показники.

В даній лекції детально розглянута структура і зміст нормативних документів

щодо якості і безпеки харчових продуктів,характеристики органолептичних,

фізико-хімічних,санітарно-гігієнічних,хіміко-токсикологічних,радіологічних

показників,щодо вмісту ГМО та харчових домішок.Розглянуті принципи спожив-

чого маркування та його зміст.Проаналізовані ризики впливу на якість та безпеку

продуктів харчування в ланцюжку : сировина → виробництво→ реалізація →спо-

живання.

Розглянуто склад харчових продуктів: органічні і мінеральні речовини,

харчові домішки.Дана характеристика основних компонентів,їх властивості.

Розглянуті питання про енергетичну цінність харчових продуктів,методи її

розрахунків в конкретних харчових продуктах,поняття про теоретичну і прак-

тичну енергетичну цінність.

 

В лекції розглянуті здатності основних груп харчових продуктів до

зберігання,вплив умов виробництва на якість при зберіганні,умови

реалізації та засоби довготривалого зберігання.

 

Лекція 4.Група зерномучних,крупяних продуктів,хлібобулочних та макарон-

Дана характеристика цієї групи харчових продуктів,її особливості,асорти-

мент,основний склад і властивості,вимоги до виробницта, основні показ-

ники якості згідно нормативно-технічної документації(НТД) та технічних

умов(ТУ), особливості реалізації і зберігання.

 

Приведений основний асортимет продукції, особливості виробництва,

зберігання і реалізації.Охарактеризовані основні види і їх склад: м`ясні

вироби та напівфабрикати,ковбасні вироби,консерви ,продукти птахівниц-

тва,приведені основні показники якості і безпеки таких продуктів.


Читайте також:

  1. Договори щодо виробництва цукру, м’ясо-молочних та інших харчових продуктів.
  2. Мікробіологія кисломолочних продуктів
  3. Особливості анатомічної будови та розвитку молочних залоз
  4. Оцінити діяльність всього підприємства, а також його підрозділів та показники окремих продуктів.
  5. Оцінювати показники діяльності підприємства, його підрозділів та показники окремих продуктів.
  6. Підземні сховища нафти, газу і нафтопродуктів.
  7. Порівняти прибутковість продуктів.
  8. Суттєвість процесів дозування та формування продуктів.
  9. Управління якістю і конкурентоспроможністю продуктів.
  10. Який продукт не входить в асортимент згущених молочних консервів з цукром?




Переглядів: 652

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Вступна лекція 1. Методологічні аспекти технічного регулювання у | Лекція 9. Кондитерські вироби. Мед і медопродукти . Цукор.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.