МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Рататуй з овочівКабачки смажені Деруни Овочі гриль Технологічний процес З картопляної маси (картопляне пюре, яйця, трохи борошна) формують коржі по 2 штуки на порцію. На середину коржа кладуть фарш і з'єднують його краї так, щоб фарш був усередині виробу. Потім виріб панірують у сухарях чи борошні, надаючи форму цеглинки з овальними краями, і смажать з обох сторін. Для фаршу: цибулю ріпчасту нарізають соломкою і пасерують, гриби дрібно ріжуть і обсмажують. Цибулю змішують зі смаженими грибами, солять і додають мелений перець. При відпусканні зрази поливають жиром, сметаною або соусом томатним, сметанним, грибним.
Технологічний процес Всі овочі миють та нарізають кільцями, а печериці - ломтиками. Овочі маринують у розчині соєвого соусу, рослинної олії та часнику. Обсмажують на грилі, роблячи малюнок у вигляді решітки. Готові овочі поливають маринадом.
Варіант № 2:
Технологічний процес
Сиру очищену картоплю протерти на тертці, додати борошно пшеничне, сіль, соду і ретельно перемішати масу. Акуратно викласти ложкою масу у вигляді котлеток на розігріту сковорідку з олією та обсмажити до готовності. При відпусканні поливають жиром або збоку підливають сметану чи соус молочний, або сметанний.
Технологічний процес
Кабачки з щільною м'якоттю очищають від шкірочки, нарізують кружальцями, посипають сіллю, панірують у борошні і обсмажують з обох сторін. При подачі смажені кабачки змазують майонезом змішаним з розчавленим часником, посипають подрібненою зеленню петрушки. Варіант № 3 Картопля смажена (з сирої)
Технологічний процес Нарізану сиру картоплю промивають у холодній воді, обсушують, потім посипають сіллю, кладуть шаром не більше 5 см на сковороду і смажать 15-20 хв, періодично помішуючи, до утворення піджареної скоринки Якщо картопля повністю не присмажилася, її слід поставити на кілька хвилин у духовку. При відпусканні картоплю посипають зеленню.
Технологічний процес Всі овочі промити, очистити та нарізати тонкими кружечками. Кожний компонент обсмажити окремо та викласти на деко у кулінарне кільце шарами. Полити соусом із часника, олії та прованських трав. Запікати у жаровій шафі до готовності. Читайте також:
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|