Сторінка 1
Національний університет харчових технологій
|
Кафедра
| Технології консервування
|
Дисципліна
| Технологія зберігання плодів і овочів
|
Напрям
| 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
|
Курс
| ІI
| Група
| 6
| Семестр
| VІІІ
|
З А В Д А Н Н Я
|
на курсова робота студента
|
Петренка Івана Ільковича
|
(прізвище, ім’я, по батькові)
|
1. Тема роботи
| Проект фруктоовочесховища
|
|
2. Строк здачі студентом закінченої роботи
| |
3.Вихідні дані до роботи
| Вид плодоовочевої сировини - XXXXXX
|
Вид і кількість одиниць транспортного засобу - XXXXXXXXXX.
|
Вид і кількість одиниць тари в одному транспортному засобі – XXXXXXXXXX.
|
|
|
4. Зміст розрахунково-пояснювальної записки (перелік питань, що їх належить розробити)Вступ. Технологічна частина. Характеристика сировини
|
Опис технологічних режимів. Продуктові розрахунки. Підбір та розрахунок технологічного обладнання. Список використаної літератури.
|
5. Перелік графічного матеріалу (з точним зазначенням обов’язкових креслень)
| |
План фруктоовочесховища – 1 аркуші формату А3.
|
|
6. Дата видачі завдання
|
|
| | | | | | | | | | | |
К А Л Е Н Д А Р Н И Й П Л А Н
|
№
пор.
| Етап курсової роботи
| Строк виконання етапів роботи
| Примітка
|
| Вступ. Технологічна частина
|
|
Згідно із затвердженим кафедрою
графіком
для кожної
форми навчання
|
| Продуктові розрахунки.
|
|
| Підбір та розрахунок технологічного обладнання
|
|
| Будівельна частина
|
|
| Оформлення креслень
|
|
| Оформлення пояснювальної
|
|
| записки
|
|
| Подання готової курсового
|
|
| проекту на кафедру
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Студент
|
|
|
(підпис)
|
Керівник
|
|
| Власенко Н.А.
|
(підпис)
| (прізвище, ім’я, по батькові)
|
“ ___ ” ____________ 20___ р.
|
| | | | | | | |