Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Кафедра менеджменту

 

ЗВІТ

з _______________________практики

______________________________

студент___групи_________________

_______________________________

 

Керівник від Керівник практики

бази практики від вузу

(посада, П.І.П) (посада, П.І.П)

____________________ ___________________

____________________ ___________________

____________________ ___________________

Підпис______________ Підпис_____________

 

М.п.

Харків-201__

Додаток Б

ЗРАЗОК ОФОРМЛЕННЯ ЗМІСТУ ЗВІТУ З ВИРОБНИЧОЇ

ПРАКТИКИ ЗА НАПРЯМОМ ПІДГОТОВКИ 6.030601 «МЕНЕДЖМЕНТ»

 

Вступ 3

Розділ 1 Мета та завдання виробничої бакалаврської практики 4

Розділ 2.Загальне ознайомлення з підприємством - об'єктом

практики

2.1.Характеристика статусу підприємства 6

2.2. Характеристика господарської діяльності 8

2.3. Характер організації управління діяльністю підприємства 14

Розділ 3Аналіз стану та результатів окремих напрямів

діяльності підприємства- об'єкта практики 22

3.1.Планово-економічна діяльність підприємства 23

3.1.1. Організація планово-економічної діяльності на

підприємстві 25

3.1.2. Система аналізу та планування показників

господарської діяльності, що застосо­вується на підприємстві,

характеристика ефективності їх функціонування 30

3.1.3. Аналіз результатів господарської діяльності

підприємства на основі форм річної фінансової та статистичної

звітності 32

3.2. Управління персоналом

3.2.1. Організація роботи з персоналом підприємства,

кількісний та якісний склад кадрової служби 41

3.2.3. Аналіз штатного розкладу працівників підприємства

та структури персоналу (за категоріями, за рівнем освіти, за статтю,

за віком). 48

3.2.4. Оцінка кадрової політики, яка провадиться на

підприємстві 50

3.2.5. Аналіз руху персоналу (прийнятая, переведення,

звільнення) та виявлення основних факторів, які впливають на

плинність кадрів 53

3.3. Управління маркетинговою та логістичною діяльністю підприємства 55

3.4. Управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства 56

3.5. Управління обліково-фінансовою діяльністю підприємства 58

3.6. Стратегічне управління підприємством 62

3.7. Розробка пропозицій щодо удосконалення діяльності

підприємства 63

Висновки 64

Список використаних джерел 66

Додатки 68


Додаток В

 


Читайте також:

  1. АКТИВИ ЯК ОБ’ЄКТ ФІНАНСОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ
  2. Активи як об’єкт фінансового менеджменту
  3. Аналіз зарубіжних концепцій менеджменту
  4. Базові засади менеджменту
  5. Базові поняття системи менеджменту.
  6. Базові поняття системи менеджменту.
  7. БУДІВНИЦТВО В ПЕРСПЕКТИВІ ПРОЕКТНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ
  8. Види ефективності менеджменту
  9. Види ефектів виробництва, пов’язаних з удосконаленням менеджменту організації
  10. Види менеджменту
  11. Види менеджменту.
  12. Види та принципи менеджменту.




Переглядів: 496

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ПІДБИВАННЯ ПІДСУМКІВ ПРАКТИКИ | ЗРАЗОК ОФОРМЛЕННЯ ЗМІСТУ ЗВІТУ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ 7.03060101, 8.03060101 «МЕНЕДЖМЕНТ ОРГАНІЗАЦІЙ І АДМІНІСТРУВАННЯ»

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.016 сек.