Компонування цехупередбачає визначення його оптимальної форми та розмірів і раціонального розміщення обладнання згідно з ходом технологічного процесу.
Особливості розробки компоновки і розміщення технологічного обладнання в м’ясо-рибному цеху
Питання для самоконтролю набутих знань, умінь та навичок
1.Основні вимоги до проектування м’ясного, рибного і м’ясо-рибного цехів.
2.Складання виробничої програми м’ясного, рибного і м’ясо-рибного цехів.
3.Особливості визначення режиму роботи м’ясного, рибного і м’ясо-рибного цехів.
4.Характеристика складу технологічних ліній і робочих місць у м’ясному, рибному і м’ясо-рибному цехах.
5.Особливості складання технологічних схем виробничих процесів у м’ясному, рибному і м’ясо-рибному цехах.
6.Методика розрахунку механічного обладнання.
7.Методика розрахунку холодильного обладнання.
8. Методика розрахунку чисельності виробничих працівників.
9.Методика розрахунку допоміжного немеханічного обладнання.
10.Методика розрахунку корисної і загальної площі цеху.
Читайте також: - D) оснащення виробництва обладнанням, пристроями, інструментом, засобами контролю.
- E) теорія раціонального вибору.
- H) інноваційний менеджмент – це сукупність організаційно-економічних методів управління всіма стадіями інноваційного процесу.
- I визначення впливу окремих факторів
- II. Визначення мети запровадження конкретної ВЕЗ з урахуванням її виду.
- II. Мотивація навчальної діяльності. Визначення теми і мети уроку
- II. Поняття соціального процесу.
- IV. План навчального процесу.
- Ocнoвнi визначення здоров'я
- А/. Форми здійснення народовладдя та види виборчих систем.
- Абонентське обладнання для відеоконференц-зв'язку
- Автоматизовані форми та системи обліку.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|