Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Практична робота № 21.

Млинцева запіканка з сиром та ізюмом

150 г родзинок, 100 мл рому
150 г вершкового масла
100 г муки
сіль, 3 ст. л. цукрової пудри
4 яйця
250 мл молока
4 ст. л. цукру
1 пакетик ванільного цукру
4 жовтки
500 г м'якого сиру
1 ч. л. тертої цедри

 

- Приготування страв із молока і молочних продуктів. Визначення їх якості, подавання до столу, споживання. Миття посуду.

 

Учні послідовно виконують приготування страв, дотримуючись ПБП, санітарно-гігієнічних вимог, акуратність під час приготування, сервірують стіл, прибирають за собою. Оцінюється працездатність, дружелюбність, дбайливе ставлення до продуктів харчування, своєчасне виконання страв.

 

Орієнтовний перелік страв:круп’яні каші (на воді чи з додаванням молока), відварені макаронні вироби, запіканки, сирники, молочні коктейлі, киселі тощо.

Систематизация та узагальнення знань учнiв з теми.

 

Д/завдання: скласти реферат за темою «Молоко та молочні продукти». Технологічну схему приготування запіканки, макаронних страв, чи вареників; розрахунок собівартості ( 3 реферата, 3 схеми, 3 розрахунка). Підготувати рецепт власно розроблений ( з молочних продуктів, або борошна), пошук інформації в журналах, засобами інтернет.

 

 

Прибирання.

 

Урок:22.6


Читайте також:

  1. II. Будова доменної печі (ДП) і її робота
  2. III. Практична частина.
  3. IV. Практична робота.
  4. IV. Практична частина
  5. VI. Домашня робота.
  6. VI. Практична робота .
  7. VI. Практична робота .
  8. VI. Практична робота.
  9. VI. Практична робота.
  10. VI. Практична робота.
  11. VI. Практична робота.
  12. VI. Практична робота.




Переглядів: 517

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Запіканка з рисом та яблуками | Тема: Оздоблення, подавання страв.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.017 сек.