Завдання
1. Ознайомитися із мікрофлорою заквасок (виявлення СО2, ацетоїну і діацетилу).
2. Приготувати закваску або молочнокислий продукт (за завданням викладача).
3. Провести мікроскопування мазків заквасок, простокваші і кефіру. Замалювати картину.
4. Провести мікроскопію препаратів із кефірних грибків на виявлення специфічної мікрофлори (по можливості).
Читайте також: - I. Постановка завдання статистичного дослідження
- II. Завдання на проект.
- V. ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ
- V. ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ
- V. Завдання.
- VI. ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ
- VI. ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ
- VI. ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ
- VI. ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ
- Vi. домашнє завдання
- VI. ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ
- VI. ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|